Dombóváron marad a Kossuth-szoborcsoportot

2012. július 23. 09:39

A kormány a helyiek tiltakozása miatt lemondott a dombóvári Kossuth-szoborcsoport Budapestre szállításáról, helyette annak másolata kerülhet a Kossuth térre – írja a Magyar Nemzet.

2012. július 23. 09:39

A Magyar Nemzet szerint a helyiek tiltakozása miatt letett a kabinet arról, hogy Budapestre szállítsa a dombóvári Kossuth-szoborcsoport. Az elképzelések szerint helyette szilikonminta segítségével lemásolják az alkotást, és az kerül majd eredeti helyére, a fővárosi Kossuth térre. A lap szerint a dombóvári képviselő-testület hétfőn dönthet az ügyben.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2012. július 23. 10:53
Teljesn mindegy! Előbb-utóbb úgyis Orbán Viktor lovasszobra fog ott állni :))
durrbele
2012. július 23. 10:48
Ha eredetiben a fővárosban volt akkor illő visszavinni/ki lopta le Dombóvárra?/Ha Dombóváron avatták akkor mi a fenéért vinnék a fővárosba.Dombóvári emberek!Ellopott,politikai okból elvitt szoborral nem illő büszkélkedni.
buckafej
2012. július 23. 10:06
Szerintem kapják meg a dombóváriak a másolatot, hiszen az EREDETI EREDETILEG Budapesten volt. Történelmileg így a hiteles és korrekt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!