Újabb ingatlanügyben gyanúsítják Verókékat

2012. június 01. 18:23

Az MTI Hírcentrum értesülései szerint újabb ingatlanok eladásai miatt gyanúsítottként hallgatta ki a BRFK Verók István, volt VI. kerületi polgármestert, az akkori képviselő-testület teljes MSZP- és SZDSZ-frakcióját, valamint a három korábbi jegyzőt.

2012. június 01. 18:23

Ismét gyanúsítottként hallgatta ki Verók István volt VI. kerületi polgármestert és az akkori önkormányzat teljes szocialista és szabad demokrata frakcióját, valamint három korábbi jegyzőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság – tudta meg pénteken az MTI Hírcentrum.

Az MR1-Kossuth Rádió Krónika című műsorában este elhangzott: a gyanú szerint áron alul, versenyeztetés és részben értékbecslés nélkül adtak el három Andrássy úti ingatlant, valamint több, önkormányzati tulajdonban lévő tetőtéri lakást. A nyomozók szerint a 21 gyanúsított a szabálytalan ingatlanértékesítések előkészítésével, illetve megszavazásával több mint kétmilliárd forinttal károsította meg a VI. kerületi önkormányzatot.

Mint elhangzott: a volt VI. kerületi MSZP-s polgármester és az előző önkormányzat MSZP-s, illetve SZDSZ-es tagjai ellen egy másik ingatlanügy miatt a bíróságon is folyik egy büntetőeljárás. Abban százmilliós károkozással vádolja őket az ügyészség.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2012. június 01. 20:54
"gyanúsítottként hallgatta ki a BRFK Verók István, volt VI. kerületi polgármestert" Kedves Fidesz, magyar bűnüldözés, igazságszolgáltatás! Ebből sem lesz semmi. A szokásos átverése folyik az átlag polgároknak. Egymást, kölcsönös alapon, úgysem bántjátok. Szóval bekaphatjátok.
Öreg
2012. június 01. 20:11
Ha ezek a baromságok igazak lennének, Gréczy, Debreczeni, és társai már tele rikoltották volna a világot. Nem teszik, mert a hazugságokért felelni kell ! Névtelenül könnyű valótlant állítani.
Hajdú Sógor
2012. június 01. 20:08
Tétényi?
anya111
2012. június 01. 19:36
CityCartell ?????? Még nem hallgattak ki senkit? Úgy árulták a VI, VII, XI. kerületi ingatlanokat, mintha magáningatlanok lennének. Egyszerű az ellenőrzés: minden kerületben meg kell nézni 1990-től, hogy ha eladtak ingatlant, volt-e pályázat, vagy sem. Sok okosság van ennek kikerülésére, ezt az ügyvédek tudják. Ha nem volt pályázat, ki volt az ügyvéd???? Ez csak molyolás kérdése, és fény derülne mindenre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!