Orbán: Matolcsy még hétfőn hozzálát a Fidesz kéréseinek beépítéséhez

2012. június 25. 13:05

Orbán Viktor a frakcióülésen elmondta: arra utasította Matolcsy Györgyöt, hogy még hétfő délután kezdje meg a Fidesz-frakció kéréseinek költségvetésbe ültetését.

2012. június 25. 13:05

Orbán Viktor miniszterelnök arra utasította Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert, hogy tárcája még hétfő délután kezdje meg a Fidesz-frakcióban megfogalmazott, a munka világát érintő, a jövő évi költségvetési törvényjavaslatot módosító indítványok konkrétumainak kidolgozását.

Orbán Viktor azt is kérte a nemzetgazdasági minisztertől, hogy az így megszülető előterjesztések egy részét legkésőbb szerda délutánig, egy másik részét pedig július 9-ig nyújtsa be a parlamentnek.

Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető korábbi tájékoztatása szerint a kormánypárti képviselőcsoport védelmet kér a kabinettől az 55 év feletti, a 25 év alatti és a képzettséget nem igénylő munkakörben dolgozóknak, tehercsökkentést sürget az ötmillió forint alatti bevételű önfoglalkoztató mikrovállalkozásoknak, továbbá azt kéri, a kormány érvényesítsen területi elvet a beruházási adókedvezményeknél, a nehezebb helyzetben lévő régiókat segítve ezzel.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. június 25. 15:35
"Orbán Viktor a frakcióülésen elmondta: arra utasította Matolcsy Györgyöt, hogy még hétfő délután kezdje meg a Fidesz-frakció kéréseinek költségvetésbe ültetését. " Valahogy így: Na matolcsicska fiam, írd már bele a frakció kéréseit is a költségvetésbe. Brüsszel már elfogadta, úgy, hogy azt karistolsz, amit akarsz. Aztán majd kidumáljuk. Kint is, itthon is. Mert ez a szabadságharc lényege!
trendo
2012. június 25. 14:53
Úgy tűnik, már Orbánnak is feltűnt, hogy a nyakló nélkül támogatott egyházaktól mégsem "jön vissza" annyi, amennyire számítottak! Vagy ez csak egy burkolt fenyegetés a kongatási műbalhé miatt?
kjkj945
2012. június 25. 13:26
Jent és ilyenbe (kar behajlítva és a másik a könyökhajlatba) lesz a haszon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!