Higiéniai kételyek a hatvani kórházban

2012. június 12. 17:54

A PestiSrácok.hu úgy tudja, higiéniai hiányosságokat tárt fel egy ellenőrzés során a hatvani kórház belső ellenőre, akinek ezt követően megszüntették a munkaviszonyát. A kormányhivatal utólagos ellenőrzése során nem találtak hiányosságokat.

2012. június 12. 17:54

A PestiSrácok.hu oknyomozó blog értesülései szerint a hatvani Albert Schweitzer Kórházban egy tavaszi ellenőrzés során az intézmény járványügyi szakembere higiéniai hiányosságokat fedezett fel a nőgyógyászati részlegen. Az ellenőr állítása szerint a kisműtőben és a szülőszobán tartózkodó orvosokon sem műtős ruha, sem szájmaszk nem volt, és amikor megjelent ellenőrizni, sértő megjegyzések kíséretében küldték ki a helyiségből. Az esetet jelentette a szakmai igazgatónak, választ nem kapott, azonban néhány napon belül megszüntették a munkaviszonyát.

Az esetet követően tartott ellenőrzésen a Heves Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve nem talált higiéniás hiányosságokat. a PestiSrácok.hu szerint az ügyben érintett két szülész-nőgyógyász és két aneszteziológus szakorvos is felmondott a közelmúltban az intézményben, ezt azonban az intézmény igazgatója cáfolta.

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci4
2012. június 12. 19:26
Rúgtak már ki ennél kevesebbért is. Pl. akiknek nem tetszett a repülőtér átnevezése.
kjkj945
2012. június 12. 18:39
Botrány: A HospInvest után megint?????
Erik a Narancs
2012. június 12. 18:08
A dolog ott kezdodik, hogy nincs egeszsegugyi miniszterium sem... es ha valaminek nincs gazdaja... az meg jobban szetzullik. A kormanyzati strukturakban totalis a kaosz, koszonhetoen a narancsos "szuperminiszteriumoknak".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!