Elbocsátották a szakszervezetis videó szereplőjét

2012. június 11. 15:03

Kirúgták hétfőn azt a szakértőt, aki a VDSZSZ által közzétett felvételen egyebek mellett lehetséges vonalbezárásokról, valamint arról beszélt, hogy egy államtitkára szerint ezt akkor lépik majd meg, ha a „büdös, mocskos” IMF-re lehet majd kenni – írja az Index.

2012. június 11. 15:03

Kirúgták hétfőn a Közlekedéstudományi Intézet azon munkatársát, aki a múlt pénteki vasúti egyeztetésen egyebek mellett lehetséges vonalbezárásokról, valamint arról beszélt, hogy a fejlesztési minisztérium egyik államtitkára szerint ezt akkor lépik majd meg, ha a „büdös, mocskos” IMF-re lehet majd kenni – írja az Index. Az erről készült felvételt a VDSZSZ vasutas szakszervezet pénteken tette közzé. 

Az érintett szakértőt, Dóka Gábort hétfőn kereste meg az Index, hogy kijelentéseiről kérdezze, ő azonban elzárkózott a nyilatkozottól. Egyben közölte, hogy munkáltatója a vele szembeni bizalom megrendülése miatt hétfőn megszüntette a munkaviszonyát. Megjegyezte: köszöni ezt a VDSZSZ-nek, hogy inkorrekt módon tette közzé az ominózus videót, és azoknak is, akik hírt adtak a felvételről.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2012. június 12. 08:21
mekkora ordenáré körbarmok ... pont a kirúgással hitelesítik, mert így nyilvánvaló hogy kissé idegesek lettek valakik attól amit mond ...
HSL
2012. június 12. 05:57
már megint a takarítónő a hibás
Csomorkany
2012. június 11. 19:59
Hát, mondjuk én is kirúgtam volna. Az meg a következő kérdés, hogy miért nem tud kezdeni semmit a FIDESZ a MÁV-val.
realista
2012. június 11. 19:52
Olyan ez is mint az ókorban/középkorban, amikor a rossz hír hozóját szokták kivégezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!