Vizsgálhatják a magyar-olaszt a bundaügyben

2012. május 31. 13:18

Bundameccs volt az öt évvel ezelőtti 3-1-es magyar győzelem az olasz világbajnok ellen – írja a Fourfourtwo magazin. Az MLSZ és a Központi Nyomozó Főügyészség egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

2012. május 31. 13:18

A Fourfourtwo magazin szerint az Olaszországban kirobbant bundabotrány nyomozása „akár a 2007. augusztus 22-én lejátszott Magyarország–Olaszország barátságos válogatott-mérkőzést is érintheti”. Az öt évvel ezelőtti meccs 3-1-es magyar győzelemmel végződött.

 
Várhidi Péter szövetségi kapitány együttese a világbajnok olaszok ellen győzött, viszont úgy tudják, a „meccs ideje alatt jelentős összegű fogadások érkeztek a vendégek vereségére”, amit az UEFA monitoring-rendszere jelzett is. Az MLSZ és a Központi Nyomozó Főügyészség egyelőre nem válaszolt az Index megkeresésére az ügyben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!