Mesterházy: A kormány lemondott a Kelet-Magyarországon élőkről

2012. május 30. 15:19

Az MSZP elnöke szerint a kabinet lemondott Kelet-Magyarországon élőkről, ezért készíti el pártja a Kelet-Magyarország Programot, mely egyebek mellett a munkahelyteremtésre, a szociálpolitikára és a közbiztonságra fókuszál majd.

2012. május 30. 15:19

A kormány lemondott a Kelet-Magyarországon élőkről, az MSZP ezért készíti el Kelet-Magyarország Programját, a párbeszéd a nemzetért elnevezésű program keretében, ennek vitája megkezdődött – jelentette ki Mesterházy Attila szerdán, Kazincbarcikán.

Az MSZP elnöke a párt kihelyezett elnökségi ülését követően úgy fogalmazott a kelet-magyarországi térségről: itt a szociális válság nem fenyegetés, hanem sajnos a mindennapi élet része. Családok százainak, ezreinek komoly gondot jelent a megélhetés, igen magas a munkanélküliség, sokaknak jószerivel esélyük sincs elhelyezkedésre. Mesterházy elmondta: a program a munkahelyteremtésre, a felzárkóztatásra, az oktatásra, az egészségügyre, a szociálpolitikára, a rendészetre, a közbiztonságra fókuszál, az MSZP célja az, hogy az itt élőket a tisztes megélhetést biztosító munka, a társadalmi béke világába visszavezesse.

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vizigót
2012. május 30. 21:47
Kontraszelektált balfasz. Eszkábáljál már magatoknak Attila némi kicsinyke hitelességet, mielőtt szólásra nyitod a lepénylesődet.
várúr
2012. május 30. 21:25
Ez a Meseházy folyton fecseg, hogy valamit róla is szóljon a dal. Korábbi főnöke, Furcsány másfél napra MIskolcra költözött, nehogy azt higgyék, lemondott Kelet-Magyarországról. Most Meseházy jön. Neki még szakdolgozata is van, legalábbis eddig nem derült ki az ellenkezője.
Hajdú Sógor
2012. május 30. 20:42
Gyertek srácok hisz titeket vár, az éjjel-nappal nyitva tartó buzibár, buzi vagyok, komcsi vagyok!
tóth mária
2012. május 30. 17:26
Meseházy, az elmúlt 8 év hibáit is elemezd ilyen szépen. Ez a fazon nem 100-as, az tuti! Hazudnak,és hazudnak, és hazudni is fognak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!