Jobbik: A melegfelvonulás legyen közösségellenes magatartás

2012. május 30. 11:07

A Jobbik fővárosi képviselőcsoportja belefoglalná a melegfelvonulást a tiltott, közösségellenes magatartásokat szabályozó rendeletbe. Losonczy Pál frakcióvezető szerint Magyarország konzervatív, keresztény ország, ahol elfogadhatatlan a szexuális deviancia propagálása.

2012. május 30. 11:07

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője szerdai, a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján elmondta: a főjegyző tiltott, közösségellenes magatartásokat szabályozó előterjesztésében számos jelentős dolog kapott helyett, például a vadplakátolás büntetése, a tájékoztató táblák láthatóságának védelme és a házak előtti területek rendben tartása. Kifogásolta azonban, hogy a rendelettervezetből kimaradtak a valóban veszélyes problémák, a határozati javaslat nem foglalkozik „a szexuális deviancia népszerűsítését szolgáló méltóság menetével”.

A jobbikos politikus szerint „a homoszexuálisok vonulását” a többségi társadalom ellenzi, elítéli, „az obszcén viselkedést tanúsító vonuláson résztvevők kimerítik a közösségellenes magatartás fogalmát”. „Meg kell érteni végre, hogy Magyarország egy konzervatív, keresztény ország, ahol a szexuális deviancia nyilvános propagálása és az emberek ilyen formájú provokálása minden formában elfogadhatatlan” – szögezte Losonczy. Hozzátette: módosító javaslatot nyújtottak be a vonatkozó előterjesztéshez.

A közgyűlés a nap folyamán tartandó ülésén meghatározhatja a Budapesten tiltott, közösségellenes magatartásokat; az önkormányzati rendeletben foglaltak megszegőire ötvenezer forintig terjedő helyszíni bírságot, illetve százötvenezer forintig terjedő közigazgatási bírságot szabhatnak ki.

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2012. május 31. 17:53
A jobbik nevű fasiszta párt támogatása, az abban való tagság, az arra szavazás is közösségellenes magatartás, mint tudjuk, mégis milyen nagy a pofájuk a kis csöki náciknak.
Zokni
2012. május 31. 17:16
Sztem TOLERÁLNI kell, hogy embertársainknak más a véleménye arról, hogy hogyan is kell kezelni a hétköznapokon az átlagtól eltérő szexuális, véleménybeli, öltözködési és fegyverviselési szokásokat. Ezért, ha szélsőjobbos patkányok nyüzsögnek az ország utcáin és terein, fenyegető, de csak SZAVAKBAN megnyilvánuló agresszivitással, megzavarva a közösség nyugalmát, TŰRNI kell. Nem tehetnek róla, hogy olyan rágcsálók, amik a cápához hasonlíthatók: ha nem mozgatja őket a gyűlölködés, akkor nem maradnak életben. Azt meg senki sem kívánhatja.
picur3ka
2012. május 31. 01:02
Teljesen normalis kijelentes. Azok nem normalisak, akik eddig hatalomban voltak.
Arslan
2012. május 30. 19:07
Javaslom megnézésre! http://hu.wikipedia.org/wiki/A_tolerancia_hal%C3%A1lt%C3%A1bora,_avagy_mit_csin%C3%A1l_egy_eg%C3%A9r_a_seggben Ők jól elkapták a dolog lényegét :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!