Időközi polgármester-választás Ládbesenyőn

2012. május 17. 09:39

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen azért kell időközi polgármester- és képviselő-választást tartani, mert a képviselő-testület néhány hete feloszlatta magát.

2012. május 17. 09:39

Időközi polgármester- és képviselő-választást tartanak vasárnap a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ládbesenyőn – közölte a helyi választási iroda vezetője csütörtökön az MTI-vel. A képviselő-testület néhány hete döntött az önfeloszlatás mellett, mert a testületi tagok nem tudtak együttműködni a független polgármesterrel, Horváth Róberttel.

Takács András körjegyző elmondta, hogy a polgármesteri tisztért ketten versengenek, a korábbi alpolgármester, Horváth Béla, és az egyik volt testületi tag, Fedor Attila. Mindketten független jelöltek.

A ládbesenyői képviselő-testület a polgármesterrel együtt öttagú, képviselőnek tizennégyen jelentkeztek, valamennyien függetlenek. Horváth Róbert volt polgármester az MTI-nek azt mondta, nem tudtak együttműködni, a feszültség akadályozta a munkát, ezért ő is támogatta a testület feloszlatását.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!