Eljárást indított a rendőrség a Wallenberg-szobor meggyalázása miatt

2012. május 23. 14:57

Garázdaság miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a II. kerületi rendőrkapitányság a Wallenberg-szobor meggyalázásának ügyében.

2012. május 23. 14:57

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a II. kerületi rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen a Wallenberg-szobor meggyalázásának ügyében – közölte Pap Judit, a Budapesti-rendőrfőkapitányság szóvivője.

Raoul Wallenberg budapesti szobrára kedden ismeretlenek disznólábakat tettek. A II. kerületi önkormányzat vezetői korábban közölték: elítélik a szobor meggyalázását. Az önkormányzat illetékes irodája – amint értesült a szobor meggyalázásáról – azonnal értesítette a terület tulajdonosát, a fővárosi önkormányzatot. Miután érdemi lépés nem történt, a kerület munkatársa bejelentést tett a II. kerületi rendőrkapitányságon, és intézkedett a szobor megtisztításáról – tették hozzá.

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2012. május 23. 17:49
hülyékből egyik oldalon sincs hiány
Jancsipapa
2012. május 23. 17:33
A Horthy szobor meggyalázója nem ismeretlen.Sőt! Henceg a tettével.Persze eljárás nem indult.
kjkj945
2012. május 23. 17:22
http://galeria.index.hu/belfold/2012/05/16/festekkel_leontott_lefujt_szobrok_emlekmuvek/?openwith=2902692
MPkm_-
2012. május 23. 16:55
Ezek csak akkor ajvékolnak, ha a "MAGYAR" , vissza mer ütni.Amikor ők gyalázzák emlékműveinket és a történelmi erekjéinket, himnuszunkat az rendben van, mert akkor az demokrácia.Ha fordítva történik akkor fasizmus, stb.A rendőrség meg csak erre alkalmas, hogy védje a bibsiket,buzikat, cigányokat.A magyart ütni kell,inkal és moszad segítséggel, és hülyére büntetni, mert az csak arra való.De meddig türjük még??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!