Bíróság elé kerülhet Gyurcsány minisztere

2012. május 05. 14:13

Vádemelési javaslatot tett a rendőrség Gyenesei István ellen, a nyomozás egy megyei képviselő lemondása körüli botrány miatt indult el.

2012. május 05. 14:13

A Gyurcsány-kormány volt önkormányzati minisztere tavaly egy olyan beadványt juttatott el a Somogy Megyei Területi Választási Bizottsághoz, amely szerint Ormai István mandátumáról lemondott - derül ki a Magyar Nemzet és a HírTV anyagából. Ormai azonban azt állítja, hogy a volt miniszter korábban, nyomás alatt egy üres dokumentumot irattatott alá vele.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. május 06. 09:56
Számolja-e valaki, hogy ez a bűnügy hányadik a hazai baloldali pártelit lajstromán? Betelt-e már az első füzet? Vagy már a kötet is? És a jéghegy csúcsai? Mikor kerülnek végre sorra? Bár Veszprémben megismerhettük a nyugdíjazásra ítélt bíró bosszúját, remélhető, hogy az erkölcstöl és hazától függetlenek szép lassan kikopnak. De nem ártana a tendenciózusan kártékony ítéleteket hozó bírók felelősségre vonásának a kérdésével is foglalkozni.
kukagyerek
2012. május 06. 09:55
"Bíróság elé kerülhet Gyurcsány minisztere" ------------- Semmi illem nincs ebben a fazonban! Csak úgy, a főnöke elé tolakszik.
Nemhivo
2012. május 06. 09:15
...az miért nem veri ki senki szemét sem,...hogy egy ilyen ormai, ..szemrebbenés nélkül be meri vállalni azt az ocsmányságot, hogy bármikor bármit aláír...??
=nessuno=
2012. május 06. 00:23
Állítólag fideszes országgyűlési képviselőkkel is alá van íratva lemondó nyilatkozat. Dátum nélkül...hogy ne nagyon ugráljanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!