Nyomoznak a tiszaeszlározó beszéd ügyében

2012. április 11. 14:14

Közösség elleni izgatás gyanúja miatt nyomozást rendelet el az ügyészség az egyik jobbikos képviselő múlt heti, Tiszaeszlár 130 éve című felszólalása ügyében.

2012. április 11. 14:14

Közösség elleni izgatás gyanúja miatt nyomozást rendelt el szerdán a Központi Nyomozó Főügyészség a parlamentben múlt héten elhangzott, Tiszaeszlár 130 éve című felszólalás ügyében. Az ügyben Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetője tett feljelentést, álláspontja szerint a televízión keresztül közvetített beszédében Baráth Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője az ország nyilvánossága előtt a magyar zsidóság ellen uszított, és ezzel közösség elleni izgatás bűntettet követett el.

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2012. április 11. 20:55
Jobbikosok. Komolyan nézzetek magatokba. Mi haszna volt ennek a beszédnek? Bármiféle politikai haszna volt? Azontúl hogy magatokra húztátok a náci jelzőt? Amikor Kertész, az egész magyar nemzetet gyalázta, miért nem Öt vettétek célba, a felszólalásban? Miért nem jelentettétek fel közösség elleni izgatásért? Én az összeseküvés elméletek híve vagyok, és ahogy Bokros Lajos - jól meg lett fizetve azért , hogy hatásosan szétverte, felszámolta az MDF-et- gondoljátok hogy ez a most Jobbikos képviselő nincs lefizetve? A gyereket se a gólya hozza- tudjátok? Az a baj- amikor az intrikában profi - ma ellenzékben lévő, hálózat- ilyen símán megvezetheti a Jobbikot. Ez baj. Nézzetek jobban körül!
durrbele
2012. április 11. 20:43
Fülöp szigeteken minden évben nagypénteken jó pár fanatikus keresztre feszítteti magát.Vallási fanatizmusból. Bizonyos zsidók éltek a kersztény vérrel való felszenteléssel "A zsidók szent könyve, a Héber Biblia, Ábrahámtól kezdődően megtiltotta az emberáldozatot, helyette állatádozatokat írt elő. Ez azonban – mint bármilyen más tiltás esetében – nem jelenti azt, hogy később nem fordult elő." Fanatizmus sokmindenre képes. Szamurájok harakirije,öngyilkos kamikázék,saját magukat felrobbantó iszlámisták. Ha ezeket az eseteket felemlítik miért nem tiltakoztok?Miért ne ölhetne a zsidó fanatikus.Engem elrettent a HIT gyülisek transzos állapota. Vagy nincs koser vágás sem a zsidóknál? http://szentkoronaradio.com/kulfold/2007_07_16_a-koser-allatvagas-kegyetlensegei-video
durrbele
2012. április 11. 19:15
Miért akarja a zsidóság hogy kussoljanak a nekik nemtetszők?lehet hogy lágerbe is zárnák őket?
magnamater
2012. április 11. 18:24
A két Kertész, a Heller, a Bartus, a Konrád, Mohácsi meg a többi, kik hamis vádjaikkal a világot Magyarországra uszították, Kolompár, a ki kiirtásunkat ígérte, egy se lett feljelentve, a magyarok ellen lehet uszítani. Ám Baráth Zsolt nem uszított,csak felhozott egy olyan esetet, melyet a nép nem feledett, és ahol igazságtalan döntés született, mint azóta is rengeteg pörben. Most meg akarnak büntetni egy képviselőt, mert elmondta az igazat? Ha ki akarnak vizsgálni valamit, hát tessék kikutatni a Solymosi Eszti ügyét, és abban új ítéletet hozni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!