Magyarországon épít házat a szlovák igazságügyi miniszter

2012. április 12. 08:28

A Kisalföld szerint Tomáš Borec a szlovák határhoz közeli Feketeerdőn, abban a lakóparkban építi házát, ahol az ingatlanok többsége szlovák állampolgároké.

2012. április 12. 08:28

Magyarországon, a szlovák határhoz közeli Feketeerdőn épít házat Tomáš Borec, a napokban hivatalba lépett Fico-kormány igazságügy-minisztere – írja a Kisalföld. A lapnak nem sikerült megszólaltatnia a politikust, de környezetéből megerősítették az információt. A cikk szerint Borec abban a lakóparkban vásárolt telket, amelyben az ingatlanok többsége szlovák állampolgároké. 

A Kisalföld szerint a kormánytag utcaszomszédja a pozsonyi parlament egyik magyar képviselője, aki fél évtizede, még egyetemi tanárként vásárolt telket Feketeerdőn, de „a retorzióktól tartva” neve elhallgatását kérte.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2012. április 12. 11:42
Isten hozta oket, remelem mind tobben jonnek majd.
csaba1016
2012. április 12. 11:39
nem is tudom ki építkezik a horvát engerparton 2001 óta? 2000 szállodai 150 kikötő és még ki tudja hány apartaman csak nem egy felcsúti futballista és rokonsága na álljunk le az álszentséggel
Hunor N.
2012. április 12. 11:34
Azonnal megadni neki a magyar állampolgárságot!
tmmate
2012. április 12. 11:28
Nem mondom, hogy nincsenek ambivalens érzéseim az üggyel kapcsolatban, de érdemes elgondolkodni a mai helyzeten! A kérdés az, hogy az-e a jobb, amikor magyar cégek Szlovákiába mentek az adózás miatt, vagy az-e, hogy a szlovákok nálunk fogyasztanak? Ez az állapot, ami most van alig fél évtizedes. Az történelmi távlatokban a másodperc töredéke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!