Jobbik: „Abba lehet hagyni a hisztit!”

2012. április 20. 11:34

A Jobbik szerint amióta Juhász Oszkár tavaly megnyerte az időközi polgármester-választást, azóta Gyöngyöspatán nyugalom van.

2012. április 20. 11:34

Az MSZP és az LMP is abbahagyhatja a hisztit és a folyamatos hivatásos rettegést”, hiszen mióta Juhász Oszkár tavaly megnyerte az időközi polgármester-választást, azóta Gyöngyöspatán nyugalom van — jelentette ki a Jobbik szóvivője az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának pénteki, zárt ülését követő sajtótájékoztatóján.

 
Juhász Oszkár a tájékoztatón kérdésre válaszolva elmondta: a csütörtökön nyilvánosságra került hangfelvételen egy magánbeszélgetés részletei hallhatóak. Leszögezte: olyan emberekkel „tárgyalt”, akik „próbáltak olyan törvénytelen tevékenységet folytatni, ami arra irányult, hogy megvédik Gyöngyöspatát” és ebben a vitában Juhász Oszkár „az ő nyelvezetüket, az argót használva” próbálta meggyőzni őket arról, hogy nincs szükség semmilyen törvénytelen eszközre és nem kell nekik megvédeni a települést.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2012. április 20. 16:31
Schmitt-emlékdíjat nekik :D
predator
2012. április 20. 15:43
Kihozta az egyik közvélemény kutató,hogy a jobbik 3 százalékot erősödött, a "nagyok" (fidesz mszp) népszerűsége meg csökkent. Majd utána rögtön megtörtént a csoda előkerült Juhász felvétele. Micsoda véletlenek vannak... Lebeszélni akarta a hülyeségről jobbiktól is jobbra álló véderős embereket, azoknak a saját stílusában. Ennyi. Amikor a Horváth Aladár beszélt polgárháborúról akkor nem volt ekkora sírás-rívás.
lastres
2012. április 20. 14:22
Amikor valakik polgárháborút tervezgetnek, akkor jogos a számonkérés. Ez pont nem "rettegtetés", hanem egy ország egészsége önvédelmi reakciója azok ellen, akik tömegek legyilkolását tervezik, csak azért, hogy hatalomra juthassanak.
hátakkor
2012. április 20. 13:55
Az ATV eleve egy hisztis csatorna, nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!