Für Lajos nem vállalja a jelöltséget

2012. április 04. 21:59

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerdán közölte: Für Lajos nem vállalja a köztársasági elnökjelöltséget. A párt elnöke korábban a volt országgyűlési képviselőt és Morvai Krisztinát nevezte meg a Jobbik jelöltjeként.

2012. április 04. 21:59

Nem vállalja köztársasági elnöki jelöltségét Für Lajos – közölte a Jobbik szerdán este az MTI-vel. Vona Gábor, a párt elnöke délután, a Jobbik elnökségi ülése után jelentette be, hogy Morvai Krisztinát, a párt európai parlamenti képviselőjét és Für Lajos volt országgyűlési képviselőt jelöli a Jobbik a köztársasági elnöki posztra.

A párt esti közleménye szerint a késő délutáni egyeztetést követően kiderült, Für Lajos nem vállalja el a köztársasági elnöki jelölést, „neve így tévesen hangzott el”. A Jobbik sajnálattal, de tudomásul veszi a döntést – olvasható a közleményben

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rogananti
2012. április 05. 11:05
Na mi van? Baj van a dolival? Szerintem legyen az Eprejes!
imres
2012. április 05. 08:18
Komolytalan párt a Jobbik.
chinasky
2012. április 05. 08:10
lajos szólhatott, hogy nincs rendben a diploma, ezért levették a porondról. lehet-csak nem tudjuk-hogy ő a Nagy Diplomaháború első áldozata.:D
JackHárpi
2012. április 05. 06:37
Volt egy világos gondolata Für Lajosnak! Végre egy pozitív tette az elmúlt 20 évben!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!