Mészáros százmilliója: tévedett a Narancs

2012. február 01. 16:03

Százmilliós megrendelés az ATV-s Mészáros Tamásnak címmel közölt cikket a Magyar Narancs, melynek több állításával kapcsolatban szerdán beismerte: azok valótlanok. A lap internetes oldalán az ATV-től és olvasóitól is elnézést kért.

2012. február 01. 16:03

Helyreigazítást közölt szerdán a Magyar Narancs korábbi, Mészáros Tamás riporterhez kapcsolódó cikke miatt. A lap online verziója azt írja, nem igaz, hogy Mészáros az ATV riportere lenne, és az sem, hogy tévécsatorna az Európa Kulturális Fővárosa eseménysorozat kapcsán készült Ahogy tetszik című műsort EKF-pénzből finanszírozta. Valójában az ATV a kulturális műsorszámot ellenszolgáltatás nélkül közvetítette – írják.

A korábbi hírekkel ellentétben az sem igaz, hogy az ATV részesült „a Mészáros Tamás és Galló Béla tulajdonában álló KEA Kft. által az EKF-programok népszerűsítésére és dokumentációjára az EKF, illetve az általa megbízott ügynökségek által folyósított összesen közel 100 millió forintból”. „Az ATV az EKF-projekt tévés keretéből reklámköltéshez nem jutott, így a cikk azon sugallata is hamis, hogy az ATV az EKF-projekt kapcsán aránytalan és tisztességtelen előnyhöz jutott volna” – írja a Magyar Narancs, majd az ATV-től és olvasóitól is elnézést kér.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Táskás Tóni
2012. február 01. 21:04
Az a hír viszont igaz, hogy a HÍR TV kaszált egy valag pénzt, méghozzá többet, mint amivel az ATV-t vádolták.
nyugalmazott tanár
2012. február 01. 20:21
Mészárost a Mennyekbe emeli a MN.
pemetecukor
2012. február 01. 18:57
Az"kurva" szellem kijött a palackból, vissza kellene csömöszölni.Sikerül???- héja a héjának ......
Zázrivecz
2012. február 01. 17:21
Tehát az egész pénzt Mészáros nyelte be. Meg is lepődtem rajta, hogy állítólag adott ebből a pénzből bárkinek is. Az, hogy a baloldali média hazudik meg standard dolog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!