Jobbik: Él és virágzik az izraeli etnobiznisz

2012. február 06. 15:14

Gyöngyösi Márton jobbikos politikus hétfőn hangsúlyozta: továbbra is tartja azt az álláspontját, hogy Magyarországon és világszerte is él és virágzik az izraeli etnobiznisz, amely a holokauszt áldozatait használja fel.

2012. február 06. 15:14

A Jobbik országgyűlési képviselője, Gyöngyösi Márton szerint Magyarországon és világszerte is él és virágzik az izraeli etnobiznisz, amely a holokauszt áldozatait használja fel. A holokauszt magyar áldozatainak számáról vita van, Izrael „agresszor, gyarmattartó állam, amely faji megkülönböztetést folytat és agitál jelenleg is Irán ellen” a harmadik világháború kitörését is kockáztatva, Irán pedig egy békés ország – sorakoznak állításai, amiket a The Jewish Cronicle folyóiratnak tett.

Gyöngyösi szerint a The Jerusalem Post manipulálva idézte kijelentéseit, amelyeket vasárnap közleményben ítélt el a magyar Külügyminisztérium és a KDNP is. A KÜM a közleményében azt írta, határozottan elítélik a Jobbik parlamenti képviselőinek a holokauszt, az izraeli belpolitikai helyzet, valamint a közel- és közép-keleti politikai viszonyokkal kapcsolatos álláspontját. A KDNP közleménye szerint Gyöngyösi Márton megállapításai nélkülöznek minden olyan erényt, amely a higgadt hangvételű párbeszéd kellékei lennének. Gyöngyösi felháborítónak tartja, hogy a Külügyminisztérium közintézmény létére sajtócikkek alapján nyilvánított véleményt és határolódott el.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
predator
2012. február 06. 20:33
Irán több száz éve senkit sem támadott meg. Viszonylag békések,és inkább a szájkaraté frontján harcolnak. Tény,hogy volt egy két érdekes akciójuk,például a szuperfejlett amerikai csodarepülő lehozása az orosz Avtobaza elektronikai zavarórendszerrel,de ez inkább annak szólt,hogy velük nem lesz olyan könnyű egy háború esetén,mint Irakkal volt,már ha azt könnyűnek lehet nevezni.Az iráni atomprogram eleve történő teljes ellenzése egy marhaság. Egyszerűen annyit kéne az egészből lefaragni,hogy Irán ne gyárthasson,és reprocesszálhasson nukleáris üzemanyagot. Vegyék csak szépen a TVEL-től,mert nekik VVER van,és ahhoz a TVEL csinálja a legjobb minőségű üzemanyagot a világon. A westinghouse-nál is jobbat. Pont azért jelentkeztek annak idején a paksi mentesítésre az amerikaiak,hogy hazavihessék a francia csoda megnyekkenése révén a kazettákból kikerült orosz üzemanyagot,meg a tokból is vihessenek haza,és az alapján otthon tudjanak ugyanolyan minőségűt gyártani.
=nessuno=
2012. február 06. 20:12
"269/C. § Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő." Ideje lenne alkalmazni a hatályos Btk.-t és befejezni a Fidesz hallgatólagos asszisztenciáját.
lajkakutya
2012. február 06. 20:06
Gyöngyösi Márton lényegében cáfolhatatlan tényeket ír, sokat ezek közül (palesztin kérdés) az izraeli ellenzék is ugyanígy lát. Ez a politika betegsége, hogy kórusban kell elhatárolódni, holott a fideszesek is és balosok is mindannyian így látják. Csak csendben, egymás között beszélik meg.
cruz
2012. február 06. 17:06
Totál igaza van Gyöngyösinek! Már a harmadik generációs zsidó fattyúk is a markukat tartják!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!