Megijedt az ablakmosó lyuktól

2012. január 03. 15:59

Rongálás miatt tett bejelentést a rendőrségen egy egri férfi, ám kiderült, hogy csak a 20 éve tulajdonában lévő Lada ablakmosó nyílását nem vette észre eddig.

2012. január 03. 15:59

Az év bejelentése címmel került fel a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság oldalára az alábbi közlemény: „2011.december 6-án a nappali órákban egy egri férfi tett bejelentést, miszerint éppen  indulna, a közel 20 éve tulajdonában lévő  Lada gépkocsijával, de azt megrongálták, két fekete pöttyöt tettek a motorháztetejére, így nem mer elindulni.

Az intézkedés során a járőr megállapította a helyszínen, hogy nem történt rongálás, nem helyeztek el idegen tárgyat a motorháztetőn, csupán az ablakmosó nyílását nem vette észre a jármű tulajdonosa az elmúlt évek alatt. További rendőri intézkedésre nem volt szükség.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2012. január 03. 16:24
És ha elmegy szavazni, ennek az embernek a szavazata is számít. A demokráciának vannak hátrányai is...
di maggio
2012. január 03. 16:10
Ez azért van ,mert a patás diktatúrát akar. Ugye ballib barátaim.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!