Kivizsgálják a rémhírterjesztést Giró-Szászék

2012. január 06. 16:06

A kormányszóvivő közölte: rémhírek terjengenek arról, hogy veszélyben van a lakosság banki betétállománya. A kormány ezt határozottan cáfolja, és nincs kormányrendelet a bankbetétek államosításáról sem - írja az Index.

2012. január 06. 16:06

Giró-Szász András közölte: az Országos Betétbiztosítási Alap mindenkinek százezer euróig (tehát 31,5 millió forintig) garantálja a bankszámláját. A kormány minden eszközzel vizsgálni fogja, hogy kik állhatnak a rémhírterjesztés mögött. Az ilyen pletykák terjesztőinek felelősséget kell vállalniuk tetteik következményeiért – idézi a kormányszóvivőt az Index.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ájemári
2012. január 07. 14:33
Itt vannak a rémhírek: Orbán Viktor, Matolcsy György, Lázár János, Kósa Lajos, Giró Szász András, Szijjártó Péter. Vigyázat, terjednek!
lhbp
2012. január 07. 13:53
Az emberek bankbetéteire csak egyetlen veszély leselkedhet: önként felajánlják a kormánynak, éppen úgy, mint a manyup megtakaritásaikat.
smogger
2012. január 07. 07:43
Én minden megnyugtató kormányszöveg ellenére, jobbnak látom ha a megatakarításaim kinn vanak. A manyup csórás után valahogy nem éreztem a "védelmet". Igaz, kamat szinte nuku, és némi benzínköltség is terheli a műveletet, de nem kell tartanom Selmeczy védelmétől.
kalasnyikov
2012. január 07. 04:27
Girókám, vajon kinek lehet érdeke? Mindenkinek akinek több van a számláján ,mint a regényesen biztositott százezer euró...DDDDD Érted már?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!