Atv.hu: Szanyi indul az MSZP elnöki posztjáért

2012. január 19. 21:10

Indulni kíván az elnökségért az MSZP közelgő tisztújító kongresszusán Szanyi Tibor. A képviselő mindezt maga jelentette be csütörtökön este a párt Jókai utcai székházában, ahonnan az atv.hu tudósított.

2012. január 19. 21:10

A portál egy vezető szocialista forrás becslése alapján azt írja, Szanyi a párton belül mintegy harminc százalékos támogatottságra számíthat, míg egy másik MSZP-s forrás ugyanezt egy számjegyűnek mérte. Egy további szocialista politikus az atv.hu-nak arról beszélt, hogy Szanyi Tibor szerinte komoly hibát követ el, ha valóban ringbe száll, mert a jelenlegi állás szerint várhatóan alulmarad, és ezzel rontja párton belüli pozícióit. Szanyi Tibor a portálnak nem nyilatkozott.

Az atv.hu cikkében megjegyzi: a március 31-i tisztújító kongresszus új országos pozíciót jelenthet Horváth Csabának. Horváth korábban az Egyenes Beszéd című műsorban elmondta, nem indul a párt fővárosi szervezetének elnöki posztjáért, viszont maga helyett ajánlja „barátját és harcostársát”, Molnár Zsoltot.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MikkaMakka
2012. január 20. 14:01
készítem a popkornt. Szanyi egy ritka ellenszenves figura meg kell hagyni
krisztoforo48
2012. január 20. 11:38
Vajúdnak és cserélgetik egymást.Nem hajlandók tudomásul venni,hogy ezzel a garnitúrával semmire nem képesek.Csak egy dolgot tudnak,gyalázni hazánkat és ártani minden fórumon,nem csak erkölcsileg,anyagilag is.Nem is próbálnak másként működni,pedig ez nem jó semmire,csak a süllyesztőre.
Nekem8
2012. január 20. 09:20
Szanyi, újabb törpe! Van belőlük jobbra-balra.
durrbele
2012. január 20. 09:19
Jó ember ez.Szereti a kannásbort,vicceseket tud mondani.Meglátják röhögnek rajta.Köpöcsészének is jó! Szóval hajrá Szanyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!