Szakszervezeti tüntetés Budapesten

2011. december 03. 12:49

Két demonstrációt is tartanak a fővárosban. A Kossuth térről több száz tüntető indult el a Széchenyi tér felé a Kockán az életed! névre keresztelt felvonulás keretében, a Clark Ádám téren szintén hasonló számú demonstráló vesz részt a Magyar Szolidaritási Mozgalom rendezvényén.

2011. december 03. 12:49

Több száz tüntető indult el a Kossuth tértől a Széchenyi tér felé a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) által szervezett, Kockán az életed! elnevezésű szakszervezeti demonstráció keretében. A Magyar Szolidaritási Mozgalom rendezvénye is elkezdődött a Clark Ádám téren, itt szintén százak gyűltek össze.

 
A SZEF csütörtökön jelentette be szombati felvonulását. Miután a kormány pénteken megállapodott az új munka törvénykönyvének a kollektív munkavállalói jogokra és a munkaviszonyra vonatkozó részéről több érdekképviseleti szervezetel, a SZEF közleményben tudatta: elfogadhatatlannak és érthetetlennek tartja, hogy a megállapodáshoz más szakszervezeti konföderációhoz tartozó kollégáik a nevüket adták.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugi
2011. december 03. 23:18
"azóta basztatsz, mióta tudod, hogy a nagyszüleim táborozók voltak." Tévedés, kurvára melléütöttél. Ezt már írtam is. Én csak a patalogikus hazugokat nem szeretem.
Biomechanoid
2011. december 03. 22:46
kik szólaltak fel a tüntetésen, csupa független, szabad madár. Ettől igazán hiteles egy ilyen tünti. Áh, Hajós Andris egyenesen a Heti Hetes forgatásáról ment, a szája szélén ott fityegett a felvétel végén gyorsan felzabált szendvicsből egy salátadarab. Hajós nem szarozik, elvégre Demszky stábjában megtanulta terhelni a gyomrát a büdös féreg.
cutcopy
2011. december 03. 20:58
"Több száz tüntető" A decemberi időjárás azért már megfontolásra készteti az embert hogy megér-e egy náthát a demokráciáért küzdeni..
novara
2011. december 03. 19:01
Többszáz megtévesztett szerencsétlen,akiket sikerült behülyiteni,és nem birják látni,mire vannak felhasználva.Bár ebben a szutyok időben meg is érdemlik! A tüntetésen felszólalt Kulka,mint Mágenheim doki,a köztisztviselő.Ott volt még a tamásgáspármiklós nevű képződmény,az LMP meg kiesett az ablakon valami idióta transzparenssel. Ha ezek tagdijából tartanák el "hiteles" vezetőiket,bizony mondom,nem lenne velük több baj. Bár igazából nem értem,mit akarnak,mikor Gaskónak pénzt dobáltak.Aki szórja,az bővében van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!