Réthelyi: A fiam nem mond fel

2011. december 18. 19:18

Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter cáfolta Papp Magor, a Rezidens Szövetség vezetőjének korábbi kijelentését, miszerint a miniszter fia is azon orvosok közé tartozik, akik letétbe helyezett felmondásukkal az egészségügyi dolgozók helyzetének azonnali javulását sürgetik.

2011. december 18. 19:18

Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter egyetlen családtagja sem helyezett letétbe semmilyen felmondási nyilatkozatot – közölte a tárca vasárnap. A Nefmi azt írta: Réthelyi Miklós megdöbbenéssel értesült arról, hogy fiát, Papp Magor „saját politikai céljainak elérésére, az egészségügy helyzete körüli öncélú hangulatkeltésre használja fel”. A miniszter az „alaptalan és rosszindulatú állításokat” visszautasítja hangsúlyozta a Nefmi, hozzátéve: „a tények tisztelete alapvető elvárás az orvosi hivatás gyakorlóitól, s remélhetőleg ettől az érdekvédők sem függetlenítik magukat”

A Rezidens Szövetség vezetője pénteken közölte: megértik azokat a kollégákat, akik adott esetben távoznak állásukból, így megértik Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter fiát is, aki 2012-ben „az egészségügy reménytelen helyzete miatt ugyanerre a lépésre készül”. Ha ilyen prominens szereplők is az ellátórendszer elhagyására készülnek, akkor a többi kollégától miként várják el, hogy ne tegyék ugyanezt – tette fel a kérdést a szövetség vezetője.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttinger
2011. december 18. 23:51
Orbánnál tetübb ember nincs a Földön. http://atv.hu/cikk/20111215_mihalyi_peter?source=hirkereso
HSL
2011. december 18. 22:42
Yah man... http://www.youtube.com/watch?v=_YZpbYqOw4o
dehumanizer
2011. december 18. 21:58
Ha a felmondás-ügy nem igaz, akkor _tényleg_ bírósághoz kellene Réthelyinek fordulni. Ha igaz, akkor... na mindegy.
bini
2011. december 18. 21:40
Pont azért, mert Papp Magor meg az, amire közszereplőnek kell válaszolni. Igaza van Réthelyinek, hogy Papp Magor a nagy buzgalmában eltéveszti házszámot. A személyeskedés nem vall valami nagy észre, mert politikát kever abba amibe nem kéne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!