Fokozott fellépés a zsebtolvajok ellen

2011. december 03. 13:51

Megnövelik a rendőri jelenlétet az ünnepeket kihasználó bűnözők ellen.

2011. december 03. 13:51

Fokozott rendőri ellenőrzést tartanak az ünnepi bevásárlások idején a fővárosi üzletközpontokban, a karácsonyi vásárok területén - tájékoztatott Oláh László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetője szombaton Budapesten.

 
A rendőrségi vezető kiemelte: ezekben a hetekben mintegy 20 százalékkal nő a bejelentett zseblopások, gépkocsifeltörések száma, elérheti a többszázas nagyságrendet is. A bűncselekmények áldozatai főként külföldi turisták.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. december 05. 11:05
A milliárdos zsebtolvajlások ellen mikor lépnek fel? "Egy fordulatos közbeszerzésben nyerte el az idei év egyik legnagyobb naperőműves fejlesztését az E-OS Innovatív nevű cég, amely a kormányzati kötődéseiről ismert Közgép-csoporthoz tartozik. A cég eredetileg az utolsó helyen végzett a pályázaton, de végül a többi versenytárs ajánlatát érvénytelenítették, így ő lett a győztes. Az eredeti nyertest egy olyan szempont miatt zárták ki, amelyről nem is világos, hogy egyáltalán szerepelt-e a pályázatban."
lionheart
2011. december 04. 21:42
Mindig csak rohogok az ilyen bejelenteseken. Nem tudom, hogy hanyan probaltak mar feljelentest tenni (zseb)tolvajok ellen, mindenesetre gratulalok annak, akinek sikerult. A zsernyakok ugyanis mindent megtesznek azert, hogy az embert lebeszeljek a feljelentesrol, mert "rontja a statisztikat". Nekem 4 eve a laptopomat loptak el a tavolsagi buszon. Bazzeg, miutan 1 oran keresztul probaltak harman lebeszelni rola, es ennek ellenere ragaszkodtam hozza, tovabbi 3 orat kellett varnom, mire valamelyik kelletlen zsarupicsa vegre felvette a jegyzokonyvet es megtettem a feljelentest. Fel ev mulva megkaptam a papirt, hogy az ugyet eredmeny nelkul lezartak, a laptop azota sincs meg.
Hontalan
2011. december 04. 13:13
A rendőrséget is meglepi, hogy egyáltalában vannak még zsebtolvajok? Évek óta nem sikerült az aluljárókban, a 4-6-os villamoson "tevékenykedő" bűnözőket elkapni. A Pintér huszárok (is)ülnek a nyugati téri kamerák képei előtt és közönyösen bámulják a monitorokat cselekvés nélkül.
G. Pantyelejevics
2011. december 04. 07:06
A Fülkék Szeretett Kormánya idén igen előrelátón védte meg a zembereket a zsebtolvajoktól. Matolcsy Mágussal kiürítettek minden zsebet még a zsebesek előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!