Elhagyta Szlovákiát a jogfosztott asszony

2011. december 06. 14:20

A szlovák állampolgárságát elvesztő 99 éves asszony Magyarországon élő lányához költözött, nagyon felzaklatták őt a történtek – írja a Hírek.sk.

2011. december 06. 14:20

Elhagyta Szlovákiát a szlovák állampolgárságától megfosztott rimaszombati Tamás Ilonka: felzaklatták őt a történtek, így magyarországi lánya magával vitte őt. Tamás Ilonka lánya elmondta: amikor benyújtották a visszahonosítási kérelmet, még nem számoltak a szlovák állampolgárság elvesztésével. „Minden állampolgár, aki felveszi egy másik ország állampolgárságát automatikusan elveszíti a szlovákot” – közölte az ügy kapcsán Grendel Gábor, a pozsonyi belügyminisztérium szóvivője.

Tamás Ilonka tanítónői munkásságáért Komenský emlékérmet és a Szlovák Köztársaság aranyplakettjét is megkapta. Rimaszombaton nyugdíjas klubbot vezet és az MKP tagja. A városban nagy felháborodás alakult ki az ügy miatt – írja a Hírek.sk.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Faqtya ezredes
2011. december 06. 20:35
Bródy János koncertek Galántán, Dunaszerdahelyen és Érsekújvárban. Nem ezért rágtak be a tótok?
60felett
2011. december 06. 19:12
Liberális jogvédők, hol vagytok? Bezzeg, ha cigány lenne, bezzeg, ha homoszexuális lenne, bezzeg, ha... lenne. De hát csak magyar a szerencsétlen, és ez a ti ingerküszöbötöket nem éri el.
Honfi-fi
2011. december 06. 16:38
Bunkó tótok. Szórakozhatnának inkább egy batyú lóbránerrel (példul szopogathatnák), de ha az nincs kéznél, akkor a harapós krokodillal is.
tarackos
2011. december 06. 16:10
"Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács is." Mondta volt Sztálin elvtárs. Győző elvtárs dolgozik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!