Vizsgálják a Kurucinfó vérdíj-ügyét

2011. november 05. 11:50

Személyes adattal való visszaélés miatt vizsgálódik Nemzeti Nyomozó Iroda, miután a kuruc.info portál „vérdíjat” tűzött ki egy Rendészeti Biztonsági Szolgálati (Rebisz) tag fejére - értesült a Hír24.

2011. november 05. 11:50

Nyomozást indított az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), miután a kuruc.info portál „vérdíjat” tűzött ki egy Rendészeti Biztonsági Szolgálati (Rebisz) tag fejére. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) személyes adattal való visszaélés miatt vizsgálódik.

A kuruc.info portálon a rendőr „megtalálójának” 100 ezer forintot ígértek, és ennek érdekében tucatnyi egyenruhás személyes adatait hozták nyilvánosságra. A Hír24 az ORFK-tól úgy értesült: az NNI munkatársai megkezdték a szükséges adatok begyűjtését és azok értékelését. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik.

A kuruc.info azért kezdeményezte a rebiszes felkutatását, mert az véleményük szerint 2006-ban kilőtte egy tüntető szemét gumilövedékkel. Az ügyet a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) egyértelműen a büntetőjogi kategóriába sorolta. A kuruc.info erre úgy reagált: tisztában vannak a helyi törvényekkel, de amerikai székhelyű portáljukig nem ér el a magyar hatóságok keze.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tamas222
2011. november 07. 09:22
Ugynezem nemsoka jon a DNS-viszgalgatas.....itten ez mar nepszokas....
Fakutya ezredes
2011. november 07. 09:00
A Jobbik szakitani kivan a jogallamisaggal. Visszahozza a jo kis tanacskoztarsasagi nepiteleteket, amikor az osztalyellensegre eleg volt csak ramutatni, oszt elvezettel helyben agyonvertek. Szakitani kivan a torvenyekkel, a rendorseg, a birosag neki nem parancsol. Bar szedett-vedett szaros gardajat mindenki kirohogi, senki nem ker belole, a rosszarcu segedszinesz es a alvilagbol toborzott csurhe emberek es torvenyek felett levonek tartja magat. Egyaltalan: a jobbik maga egy fekely mar megint a nemzet testen, amit nagy kanyarintassal korbe kell vagni, es kidobni a tobbi hullladek - avh, nyilasok, ruszkik - koze. Hogy a halalba uldozott bajtarsukrol - ki tudja, hany van meg - most ne is beszeljek. Phoj.
Biomechanoid
2011. november 06. 14:22
Rámentem a kurucra, és megnéztem a rendőröket. A börtönökben jobb arcú rabok vannak, az ukrán alvilági figurák ezekhez képest Alain Delonok. Ezekből bármilyen gazemberséget kinézek.
korona
2011. november 06. 10:26
A zsidók, a kommunisták, a szocialisták, a fideszesek legszívesebben beszüntetnék a KURUCINFO-t, hogy még emléke se maradjon, de a mai világban ez már, hála Istennek, lehetetlen. A birkák között mernek olyanok is lenni, akik nem hajlandók tovább birkák lenni. A nem-magyarok (zsidók, ateisták, kommunisták, szocialisták, szabadkőművesek, szkientológusok, hitgyülekezetesek) eltipornák ezt a hírportált, mert folyamatosan borsot tör az orruk alá. Hát, élőlények, ez manapság nem így megy már. Semmit sem lehet sokáig véka alá rejteni, minden titok napvilágra kerül. A ti mocskotok is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!