Roma gimnáziumban ad elő Morvai

2011. november 24. 11:27

Az Európai Parlament működéséről tart előadást a Gandhi Gimnázium diákjainak Morvai Krisztina jobbikos EP-képviselő – írja a nepszava.hu.

2011. november 24. 11:27

Az Európai Parlament működését mutatja be diákjainak a Gandhi Gimnázium, ehhez hívták meg a magyar EP-képviselőket, akik közül Morvai Krisztina jelzett vissza elsőként. A jobbikos politikus csütörtökön tíz órakor tart rendhagyó történelem órát a diákoknak – írja a nepszava.hu.

Gidáné Orsós Erzsébet igazgató az oldalnak elmondta, meglepődtek Morvai szándékán, de nem utasíthatták vissza az ajánlkozást, így ő lehet az első jobbikos képviselő, aki Közép-Európa egyetlen roma nemzetiségi iskolájában órát ad.

Összesen 293 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. november 25. 12:32
"Morvai Krisztina jobbikos EP-képviselő – írja a nepszava.hu. " A Nepszara nem tudja, hogy Balone fuggetlen a Jobbiktol is az EP-ben?
orion
2011. november 25. 11:17
Sírva rohant ki az igazgatónő Az ATV így tudósít az esetről: Elmaradt Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő előadása ma a Gandhi Gimnáziumban – tájékoztatták a Roma Sajtóközpontot az iskola diákjai. Civil szervezetek az igazgató lemondását követelik. ....A tanulók úgy tudják, hogy az igazgatónő egy telefonhívás után sírva rohant ki az irodájából, és intézkedett az előadás leállításáról. Ó, hogy ez mennyire jellemző!
El Topo
2011. november 24. 23:20
Na jó éjt!
Soma
2011. november 24. 23:19
Várom a beszámolót. Az előadásról! Tárgyilagosan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!