Újabb hűtlen kezelés a fővárosban?

2011. október 17. 16:09

Hűtlen kezelés gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyészség a Fővárosi Csatornázási Művek és a Fővárosi Vízművek eladása miatt.

2011. október 17. 16:09

Nyomozást rendelet el a Fővárosi Főügyészség hűtlen kezelés gyanújával két, részben privatizált közműcég, a Fővárosi Csatornázási Művek és a Fővárosi Vízművek 1997-ben történt értékesítése miatt - értesült az MNO. A lap információi szerint a külön folytatott eljárások alapja az a bejelentés, amelyet számos dokumentummal kiegészítve Tarlós István két hete juttatott el az ügyészségnek.

Az oldal úgy tudja, az ügyészség a nyomozással a Nemzeti Nyomozó Irodát bízta meg, ahol feljelentéskiegészítés keretében azt is vizsgálják: megalapozott lehet–e a hűtlen kezelés gyanúja a Budapesti Központi Szennyvíztisztító uniós támogatással megvalósult beruházása kapcsán.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2011. október 18. 06:39
Zárul a kör Demszky Gabika körül. Ez a mocsok FIDESZ most már minden aprócska, pár milliárdos lopásból ügyet csinál. "ledarálja az MSZP-t és az MSZP-t" Itt már nem lehet élni.... Apropo: maga a mindig vigyorgó liberális városvezető vallotta a TV nyilvánossága előtt, hogy ha minden korrupt munkatársát eltávolítaná, senki nem maradna a Városházán. Ő pedig csak tudja, hiszen ő válogatta és működtette. Lehet, hogy a mocsadék nem is a FIDESZ oldalán van?
HSL
2011. október 17. 19:06
lámpavas még akad
pascal
2011. október 17. 18:48
Ez nem hír. A hír az lenne, ha találnának olyan az SZDSZ-MSZP-hez köthető üzletet, privatizálást, PPP-t amiben ne lett volna korrupció. Amivel az ország ne járt volna rosszul.
*ufó*
2011. október 17. 18:29
1997 ? hát nem tegnap volt, ha be is bizonyosodik valami, a lenyúlt pénzt már baxhatjuk, hogy finoman fejezzem ki magam, de azér sok sikert ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!