Távozik Krizsó a Ma Reggelből

2011. október 01. 17:21

Az Index információi szerint távozik Krizsó Szilvia műsorvezető az MTV reggeli műsorából.

2011. október 01. 17:21

Hétfőtől megújul a köztévé reggeli műsora. Az MTV a Ma Reggelre is kiterjesztette a „kereskedelmien közszolgálati” irányvonalat, így hétfőtől jóval kevesebb politikai, közéleti vendég lesz a műsorban.Az Index úgy tudja, hogy a bulvárosodás irányába tartó műsort Krizsó Szilvia nélkül képzeli el az MTV.

Krizsó Szilvia, az Index kérdésére csak annyit reagált, hogy a Ma Reggelről nem jogosult nyilatkozni, „de Böröcz István, az MTVA vezérigazgatójának engedélyével annyit mondhatok, hogy egy olyan új műsor tervein dolgozom, ami a tudományos, gazdasági és kulturális élet szereplőit mutatná be nem szokványos módon”.

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipistrello
2011. október 02. 20:27
Sehol a világon nem alkalmaznak, banyákat, Krizsó Sziviának, egy nagy kitüremkedés, gondolom bibircsok volt a jobb arcán, arrol nem beszélve, hogy csapnivaló, ostoba liba volt. Mégegy, utálom amikor szinkronizálnak, egyszerre beszélnek az oda hivott alannyal, szoval véletlenül sem volt profi, neveletlen okoskodó libuska volt.
Ouroboros
2011. október 02. 17:49
Tudod egyáltalán, mi az az Echo tévé, buzimúzeum? Dániában is fogni?
=nessuno=
2011. október 02. 15:45
"Kereskedelmien közszolgálati"...megáll az ember esze. Mindezt milliárdokból. Nagy szolgálatot tesznek az ATV-nek. Nem az a közszolgálat, ahol valami butuska, szőke pics alákérdez szinte csontig benyalva a kormánypárti politikusnak. Én erre nem vagyok kíváncsi. Legalább izzadjon,vörösödjön kicsit a Szíjgyártó.Ne hazudhasson oly könnyedén mintha igazat mondana...Tönkreteszik a közmédiát.
szempontpuska
2011. október 02. 10:40
Azt hiszem Krizsónak már semmi helye nincs az MTV-ben. A kritikátlanul alákérdező mikrofonállványok hadában, olyan műsorok között amit szinte már senki nem néz, nincs helye olyan műsorvezetőknek, riportereknek, akikhez az interjúalanynak fel kell készülnie, keresztkérdéseket tesznek fel, szembesít korábbi ígéretekkel, kijelentésekkel vagy akár a tényekkel. A közszolgálatiság "megvédett" függetlensége pártnyaloncokból, káderekből és párkatonákból áll. Egyoldalúbb mint valaha (pedig azelőtt is jócskán hagyott kívánnivalóz maga után) így fél év alatt eltűntek azok a felkészült újságírók, akikkel szemben bármely politikai vagy közéleti szereplőnek fel kellett kötnie a gatyáját. A közmédia rövid idő alatt jelentéktelen kormányszócsővé zsugorodott. Kizárólag kormánypropaganda ömlik belőle, ellhallgatásokkal, torzításokkal, csúsztatásokkal és pappdánielekkel. Még Kádár idején is több kritikai hangot hallhattunk. Manapság legszűkebb trollréteg, elvakult hívőknek nyújt táplálékot a jól ismert hírtv-echo-tv-s brand, termelési riportokkal, CBA reklámokkal és szíjjártó focival. A színfideszes médiahatóság és a sajtópribékek a maradék önállóságát is lezüllesztették a közszolgálatnak. Ide vezetett a "szabadabb médiarendszert" ígérő médiatörvény. A (nem is tagadott) politikai tisztogatások lezárulnak. Elébb a saját csókosokat átvették közpénzbe, majd pár hónappal később elkezdik kirúgni a többieket, mondván túl sokan lettek. A kormányzásuk egyharmadán már túl vannak. Majd lesz visítozás, ha kibasszák rákayt, élőt, halászzsuzsannát stb mint macskát szarni. Addig övék a homokzó, nem nézi senki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!