Pert nyert az LMP-s képviselő a Centrum ellen

2011. október 10. 12:05

Pert nyert Hanzély Ákos LMP-s képviselő a Centrum Parkoló Kft.-vel szemben, így annak 30 napon belül nyilvánosságra kell hoznia közérdekű adatait.

2011. október 10. 12:05

Hanzély Ákos LMP-s képviselő, egykori öttusabajnok három év után pert nyert a Centrum Parkoló Kft.-vel szemben, így a bíróság most arra kötelezi a parkoló céget, hogy hozza nyilvánosságra a közérdekű adatokat - számolt be a Blikk. A Kft. 30 napot kapott, hogy eleget tegyen a jogerős ítélet szerinti kötelezettségének.

Az LMP közleménye szerint a Centrum, amely a főváros hét kerületében üzemeltetett automatákat, a beszedett pénz alig egyötödét juttatta vissza az önkormányzatoknak. Előfordult, hogy a becsléseik szerint 2-300 milliós éves bevételükből az adott kerület mindössze 15 milliót kapott meg - írják.

Hanzély Ákos 2007-ben civilként indította az első pert a Centrum ellen. A 2010-ben fővárosi képviselőnek megválasztott exsportoló mögé azóta pártja, az LMP is felsorakozott.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizipipa
2011. október 10. 16:28
Ez sem került fel az elszámoltatási listára. De feledékeny ez a Budai Gyula.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!