Gyenesei egyesületénél nyomoznak

2011. október 02. 13:44

A Somogyért Egyesület állítólag hamis iratokkal próbálta Ormai Istvánt lemondatni megyei közgyűlési mandátumáról.

2011. október 02. 13:44

A Tolna Megyei rendőr-főkapitányság nyomozást kezdett a Somogyért Egyesület okirat-hamisítási ügyében. A Gyenesei István által vezetett egyesület a gyanú alapján hamis iratokkal próbálta lemondatni megyei közgyűlési mandátumáról az egyesületből korábban kilépett Ormai Istvánt.

A Gyurcsány-kabinet korábbi minisztere a lemondó nyilatkozatot eljuttatta a választási bizottsághoz. Ormai azonban állítja: a nyilatkozat érvénytelen, hiszen a tudta nélkül, utólag írták rá a dátumot. Az ügyben a megyei választási bizottság tett feljelentést.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2011. október 03. 08:12
Gyenesei valóban megérdemli, hogy rács mögé kerüljön. Az ilyen kiskirályok tartják a háttérből markukban az egész országot, Gyurcsány csak egy előretolt konc a trógereknek.
gróf Bercsényi
2011. október 03. 08:04
Én csak azt várom, hogy Gyenesei "nagy bulijában" mikor indul meg a vizsgálat: a sávolyi, ún. "Balatoni MotorGP" ügyére gondolok. Legalább akkora ügynek indult, s az is volt, mint a sukorói, csak még annál is nagyobb pénzek mozogtak benne. De aztán teljes a kuss ez ügyben, a Hírtévé is lepattant róla, miután kiderült, hogy a fideszesek is mélyen benne voltak. Gyenesei ügyes volt, bevette a buliba mindkét felet, a biztonság kedvéért. Ez olyan, mint a Hagyó család, ahol még kisgazda is volt/van, minden eshetőségre készen...
Honfi-fi
2011. október 02. 20:28
Miniszterség korában is voltak vmi felreppent ködös ügyekről szóló hírek, csak azok vhogy elszunnyadtak.
*ufó*
2011. október 02. 16:50
nem lepődöm meg ez a gyenesei egy ilyen simulékony geci, undorító nem akarom megbántani a normális kaposváriakat, de az ilyen trógerok miatt mondják a városukra azt, hogy sötét-somogy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!