Könyvet ír Morvai Krisztina

2011. október 06. 11:54

A cigány-magyar együttélésről ír könyvet Morvai Krisztina, a jobbik EP-képviselője.

2011. október 06. 11:54

Könyvet ír a vidéki embereknek a cigány-magyar együttéléssel és a bűnözéssel összefüggő kiszolgáltatottságáról, az állam, a rendőrség és más hatóságok tétlenségéről, illetve a megoldás lehetőségeiről, elsősorban az érpataki modellről Morvai Krisztina. A jobbikos EP-képviselő várja azok jelentkezését, akik segítenék munkájában - közölte a politikus.

Morvai a mezőgazdasági bizottsági munkájához várja olyan közösségek, települések jelentkezését, ahol olyan önfenntartó helyi gazdasági modellt valósítanak meg, ami az egész magyar vidék számára példaadó lehet a globális szabadkereskedelem alternatívájaként. „Meggyőződésem, hogy a globalizációra a megfelelő válasz a lokalizáció” - szögezte le közleményében a politikus.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2011. október 06. 16:30
Esetleg fordítva? A vidéken élők írhatnának könyvet, Morvai pedig leköltözhetne mondjuk Putnok környékére, hogy próbára tegye elméleteit.
Senior
2011. október 06. 15:51
De fasza, a radikális szülők vehetnek a gyereknek karácsonyra cigány Barbye-t!
Zázrivecz
2011. október 06. 12:50
Ööö.... most nem azért, de Balóné esetében a zsidó-magyar együttélés taglalása sokkal hitelesebb lett volna!
drieno
2011. október 06. 12:22
remélem riportkönyv lesz, és a szerző maga is él legalább néhány hétig római szomszédságban borsodban vagy a nyóckerben, csakhogy fogalma legyen, miről is ír tulajdonképpen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!