Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Fekete Könyvet ad ki az MSZP

2011. október 15. 16:11

Tarlóstól félti a fővárost a szocialista párt.

2011. október 15. 16:11

Tönkreteheti a fideszes városvezetés Budapestet - vélekedik az MSZP. Ennek kapcsán tett a párt közzé egy elektronikus kiadványt: a Fekete Könyv címet viselő kötetet Horváth Csaba, a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakcióvezetője mutatta be szombaton.

 
A politikus szerint a Tarlós István (Fidesz–KDNP) főpolgármester vezette városvezetés az első évében 191 rossz döntést hozott, és 79 ígéretét szegte meg; a CD-formátumban kiosztott és az interneten is közzétett könyv ezeket veszi sorra. Horváth Csaba szerint a rossz döntések és megszegett ígéretek a főváros kifosztásáról, szétdarabolásáról, megalázásáról, megfélemlítéséről, szociális, egészségügyi, oktatási és kulturális katasztrófájáról szólnak, és – mint fogalmazott – minden hétköznap egy pofont jelent a budapestieknek. 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sine ira et studio
2011. október 16. 10:12
Horváth úrnak azért elég vastag a bőr az arcán, hogy a Hunvald-Hagyó-Weinek-Wieszt-... társaság áldásos tevékenysége, az ingyen BKV ötlete és a városképi jelentőségű káosz megteremtése után bírál és kritizál. Hagyni kéne a nagyokat dolgozni, ez így olyan, mintha Torghelle Sanyi fikázná a hollandokat az elbukott vb-döntőért.
Jancsipapa
2011. október 16. 09:06
A feketével nagyon vigyázzatok fiúk,ha továbbra is legálisak akartok maradni!Nehogy rémületet keltsetek egyes népcsoportokban!Nehogy legyen rajta árpádsáv. Emlékezzetek a Magyar Gárdára.
doncamillo
2011. október 16. 08:39
Ha valaki még nem tudná: ez egy ősrégi komcsi módszer, a maszop erre van kitalálva: az általuk elkövetett bűnökért az utódok ellen csinálni a propagandát, fizetett újságcikkeket íratni, összekaparni néhány tüntetőt bohócruhában..és lehetne még sorolni. Nyolcvanéves a kotta, a minták ma is a Ljubanka pincéiben.. Halálunalmas, mint a beragadt lemez...rablóbanda, aki "fölvállalta a demokráciáért vívott harcot"...tiszta Kun Béla-tempó!
kalasnyikov
2011. október 16. 07:38
még mindig jobb ,mintha piros könyvecskéket osztogatnának, aztán pedig fosztogatnának tovább....DDDD A fekete pedig már előrevetiti,hogy átengedik a vesztesek sorsát a szélsőjobbnak. Ahogy ők mondanák fasizálódnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!