D-day: Újabb lendületet vettünk

2011. október 20. 21:24

A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok együttműködésével tart országos demonstrációt a Vegyipari Dolgozók Szakszervezete november 4-én.

2011. október 20. 21:24

November 4-én 24 órás akcióra készül a D-day, országszerte félpályás útlezárásokat tartanak - jelentette be Székely Tamás, a Vegyipari Dolgozók Szakszervezetének elnöke az ATV műsorában. Az elnök azt is elmondta, a csoport új lendületet kapott, hiszen a LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok is csatlakozott a megmozduláshoz. Székely Tamás szerint végre ez a két konföderáció is belátta, hogy másképpen nem lehet szót érteni a kormánnyal.

A korengedményes nyugdíj megszüntetésével kapcsolatban Székely Tamás azt mondta: tragikus és érthetetlen.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2011. október 22. 20:27
Gondolom, ez nem véletlen ! November 4-én -55 éve- a szovjet csapatok támadták meg az országot, most meg november 4-én a magát szakszervezeteknek nevező - de mindenféle jelentős szakszervezeti tagság nélküli- szerzett jogait védő , csak magával és nem az országgal- ahol a lakosság 90 %-ának semmi köze nincs hozzájuk - törődő, genetikailag alávaló, moslékzabáló csőcselék támad. Ha nem így lenne, ezt nem november 4-én tennék .
Senye Péter
2011. október 22. 07:38
Normandia vagy Gallipoli?
várúr
2011. október 21. 21:00
1956 november 4-e a szovjet csapatok bevonulásának a napja. Azóta is. Árok Kornél tűzoltó keveri a partraszállással (D day). Ha a szakmájához is ennyire ért, tőle leéghet a fél város. Politikailag idiótább dátumot nem választhatott volna.
Vizigót
2011. október 21. 11:14
Ezzel az új lendülettel sem értek el semmit. Egyébként talán ha Ike és Monty vezetné a harcotokat sikeresebbek lennétek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!