Csipak mégsem építi meg az üvegszivart

2011. október 16. 13:03

Rájár a rúd Csipak Péterre: a nemzeti park területére épített házának bontási határozata után most a Budapest belvárosába, a Bécsi utcára tervezett sok vitát kavart szivar alakú szállodakomplexum engedélyezési kérelmét vonatta vissza a bíróság.

2011. október 16. 13:03

Visszavonta az engedélyezési kérelmet Csipak Péter ingatlanfejlesztő beruházó cége a Budapest V. kerületében található Bécsi utca teljes páros oldalára, öt épület lebontásával tervezett szivar alakú szállodakomplexumra. A lépésre azután került sor, hogy a Fővárosi Bíróság megsemmisítette az első és másodfokon kiadott elvi építési engedélyeket.

A belváros-lipótvárosi polgármesteri hivatal építési irodája az ítélet illetve a kérelem visszavonása alapján megszüntette az engedélyezési eljárást, írja az Index.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hontalan
2011. október 17. 21:24
Ez a sültparaszt bádibilderes kisvállalkozó hogy-hogy még szabadlábon? Rogán ne merjen nagyot álmodni, mert bűnügy lesz belőle 2,5 év múlva!
Fakutya ezredes
2011. október 17. 09:28
Cifrabb dolgok mentek ott. Masszi Péter, a Jobbik V. kerületi elnöke a belvárosi önkormányzatban a szocialistákkal, a szabad demokratákkal és a szcientológiai egyház több tagjával is együttműködött. Masszi Péter, a Fórum a Belvárosért Egyesület elnöke.
huttinger
2011. október 16. 20:10
A fidesz megkezdte az őket hatalomra juttató gazdasági társaságok és embereinek helyretételét. Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát.
vizipipa
2011. október 16. 19:40
Én nem aggódok olyan nagyon. Megoldják. A Csipak villát is, a Zeppelint is. Csipak már beszélt Rogánnal és Pokornival is. Csak nyugi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!