Bilincsben vitték el a Tesco-dolgozókat

2011. október 26. 10:42

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt vezettek el embereket bilincsben a Tesco gyáli logisztikai központjából. A cég közleménye szerint az ügyben a munkaerő-kölcsönző céget terheli felelősség.

2011. október 26. 10:42

Rendőrök szállták meg kedden a Tesco egyik legfontosabb magyarországi központja, a gyáli logisztikai telepet, és több mint húsz embert előállítottak közokirat-hamisítás gyanúja miatt - írja a Magyar Nemzet. A lap szerint volt, akit bilincsben vezettek el a rendőrök, egyeseket pedig 72 órás bűnügyi őrizetbe vettek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerda reggel az Origónak elmondta, hamis targoncavezetői engedélyek miatt nyomoznak, emellett egyelőre nem merült fel más bűncselekmény gyanúja. A portál úgy tudja, a kihallgatások jelenleg is folynak.

„A rendőrségi vizsgálat nem Tescós munkavállalókra vonatkozott” - közölte a keddi razziával kapcsolatban a Tesco kommunikációs igazgatója. A cég szerda délelőtt kiadott közleménye szerint az érintettek egy magyar munkaerő-kölcsönző cég alkalmazottai voltak, amely cég megtévesztette a Tescót, ezért a vállalat megteszi „a szükséges jogi lépéseket” ellene.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anticonstitutionelle
2011. október 26. 16:57
Én nem is tudtam, hogy engedély kell targoncához, még jó hogy nem hozzánk jöttek ellenőrzésre:)
orion
2011. október 26. 16:28
Hamis targoncaengedélyek? Hát ez tényleg létfontosságú; azt mikor írják meg, hogy a tesco vezetőit vitték el bilincsben a hamis, lejárt szavatosságú szarjaik miatt?
nick89
2011. október 26. 12:55
Ha azt gondolom, hogy a számlázóprogram buherálásával adózatlanul adják el az adó- és vámmentes budapesti Kínai Különleges Gazdasági Övezetből kamionszámra szállított vámolatlan kínai árut az Adóhivatali vezetők tudtával, beleegyezésével és támogatásával a mi kárunkra - nos akkor milyen messze járok az igazságtól? Svájcban vagy Norvégiában miért nem merik ugyanezt? Ajánlott hallgatnivaló: http://www.harommajom.hu Ajánlott néznivaló: http://www.monoricenter.hu
nyugalmazott tanár
2011. október 26. 11:39
A TESCO-nak ugye, mindent szabad. Vagy most már mégse....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!