Ülősztrájkolhatnak a szakszervezetek

2011. szeptember 26. 19:57

Engedélyezte a rendőrség, hogy szeptember 29-én ülősztrájkoljanak a tüntetők a Clark Ádám téren. Korábban nem engedélyezték a megmozdulást.

2011. szeptember 26. 19:57

Garamvölgyi László elmondta: a szakszervezetek korábban a csütörtöki, pénteki demonstrációjukhoz mintegy háromezer ember részvételével a Clark Ádám tér, a Széchenyi tér és a Lánchíd területére tartottak igényt. A szakszervezetek újabb beadványa viszont már lényegesebb kevesebb számú résztvevőről szól és a forgalmat sem akadályozzák, így a rendőrség biztosítása mellett megtarthatják rendezvényüket.

Az engedély szerint csütörtökön háromszáz, pénteken ötszáz ember demonstrálhat a Clark Ádám tér járdáján, valamint a sikló előtti területen, de az úttesten nem, így a forgalom is zavartalanul haladhat.

A megmozdulás szervezői azután tettek új beadványt, hogy a rendőrség korábban közlekedési okok miatt megtiltotta a megmozdulást. Ezt a döntést a bíróság is helyben hagyta.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2011. szeptember 27. 16:37
Ülősztrájkolhatnak? Ezeknek a szoclib pártkatonáknak ennél jobb ülőhelyet tudnék ajánlani. Ott elüldögélhetnének egymással.
krisztoforo48
2011. szeptember 27. 08:43
Eddig se tettek mást,csak ültek.Azért van annyi minimálbéres az országban.
tevevanegypupu
2011. szeptember 27. 08:11
Helyes, jol tettek, hogy megengedtek. Uljenek ott hoban-fagyban sokaig.
Kedves Robi
2011. szeptember 27. 05:34
Felvonulási tér, jobb lenne. Arra ismerősek is!:) Nemzetöööziiivéééleszholnapraaaviiiláááág... Pfej!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!