Törvénytelen MSZP-listát talált a Jobbik

2011. szeptember 29. 14:16

A XVII. kerületi MSZP által a 2010-es választás során összegyűjtött kopogtatók adatait tartalmazó listát kapott a Jobbik. A párt feljelentést tesz az ügyben.

2011. szeptember 29. 14:16

Egy cd-t dobtak be a Jobbik XVII. kerületi irodájába. Az adathordozón a 2010-es parlamenti választásokon az MSZP által a XVII. kerületben összegyűjtött kopogtatócédulák adatai szerepelnek egy fájlban - közölte Staudt Gábor. A lista több mint 3000 ember nevét, címét, születési dátumát, sokszor vonalas telefonszámát, valamint a kopogtató leadásának dátumát tartalmazta. A Jobbik még a héten feljelentést tesz az ügyben.

Novák Előd a sajtótájékoztatón felszólította az MSZP-t, hogy támogassa végre a Jobbik által a 2010-es országgyűlési választások után kezdeményezett vizsgálóbizottság felállítását. Szerinte ezzel ugyanis tisztázni lehetne a Kubatov-listák ügye mellett, a szociális konzultáció adatkezelését és a mostani MSZP-s adatkezelési botrányt is. A politikus szerint a Fidesz és az MSZP kiegyezett az adatkezelési botrányok eltussolása érdekében. Hozzátette: a Jobbik továbbra is úgy látja, hogy érdemben kellene változtatni a kopogtató-rendszeren: rövidíteni kellene a gyűjtési időszakot és biztonságosabbá kellene tenni az adatkezelést.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. szeptember 29. 17:37
Ez is hír? Az igazi hír az lenne, ha a Jobbik egy komplett törvénytelen MSZP-t találna.
tommo
2011. szeptember 29. 16:48
Elég durva volt ezt a hírt a koporsós kép felett látni, bár eddig is evidensnek tűnt számomra, hogy az MSZP halottas pártlistákat vezet ...
mefisto
2011. szeptember 29. 15:46
Ha igaz, a szocikat jól el kell meszelni. Egyébként meg valaki, aki a közelben van, basszon be egyet a Nyiváknak! Köszönöm!
kispufi
2011. szeptember 29. 15:45
élesedik a harc az ezüstérmes pozícióért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!