Tarlós igent mondott a BÖSZ-nek

2011. szeptember 27. 19:54

A Budapesti Önkormányzatok Szövetsége meghívta következő közgyűlésére a főpolgármestert, aki elfogadta a meghívást.

2011. szeptember 27. 19:54

Tarlós István korábban nyílt levélben kérte a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének (BÖSZ) együttműködését a budapesti fejlesztések ügyében. A BÖSZ örült a megkeresésnek és hogy a korábbiakhoz képest változott a főpolgármester véleménye az érdekképviseletről: biztatónak tartják, hogy Tarlós immár fontosnak tartja korábbi együttműködési javaslatukat - közölték.

A szervezet közleménye szerint támogatnak minden szakmailag megalapozott budapesti fejlesztést. Ennek apropóján meghívták a főpolgármestert a következő közgyűlésére, ahol arra kérik Tarlós Istvánt, tájékoztassa a kerületi polgármestereket Budapest városvezetésének fejlesztési terveiről.

A Főpolgármesteri Hivatal közlése szerint Tarlós István elfogadta a meghívását. A főpolgármester azt kezdeményezi, hogy a találkozót a Főpolgármesteri Hivatal nagy tanácstermében tartsák, emellett több kérdés megvitatását is javasolja majd.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Omega2010
2011. szeptember 28. 09:48
Olga szépen kitömte tegnap este a tharlót, az utolsó 5-10 percben. http://atv.hu/cikk/video-20110927_tarlos_istvan A fideszt ismerve ebből még lehet, hogy lesz valami.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!