MSZP: Minek az alaptörvény asztala?

2011. szeptember 02. 15:21

Török Zsolt szerint a kormány kenyér és munkahelyek helyett olyan cirkuszokról gondoskodik, mint az alaptörvény asztala. Mesterházy Attila kérdést intézett az ügyben Navracsics Tiborhoz.

2011. szeptember 02. 15:21

A kormánynak kenyérről és munkahelyekről kellene gondoskodnia az olyan cirkuszok helyett, mint az új alaptörvény asztala - jelentette ki Török Zsolt. Az MSZP szóvivője szerint ebből az intézkedésből is arra lehet következtetni, hogy a kormánynak nincs jobb dolga, mint hogy szórakoztató funkcióját betöltse.

Eközben dilettáns gazdaságpolitikája miatt az emberek egyre rosszabbul élnek - tette hozzá a politikus. Török közölte: Mesterházy Attila kérdést nyújtott be a közigazgatási és igazságügyi miniszterhez, amiben egyebek mellett arra kíváncsi, van-e szükség az alaptörvény asztalára, illetve mennyibe kerül az az állampolgároknak.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. szeptember 03. 11:09
ezeket qrvára bántja a Magyar Alkotmány igenis legyen az alaptörvény kiemelt helyen, juthasson hozzá mindenki, aki akar, elvégre ez a magyar jogállami alapvetés aki nem fogadja el, az nyilván nem akar magyar állampolgár lenni, nincs ezzel semmi baj, lehet leadni a magyar személyit meg útlevelet, a szociális juttatásokat visszafizetni, a viszontlátásra
Peter8811
2011. szeptember 03. 09:45
Nekem van egy sokkal jobb kérdésem: Mi a faszn@k MSZP?
smogger
2011. szeptember 03. 08:45
A szocik véleményére szarok, de ez az asztal sztori is mutatja szellemiségben hol is tartunk. Sikerül lemenni giccses kutyába.
Vizigót
2011. szeptember 02. 23:06
Maradjál már Török, ha nem lennének efféle asztal cuccok, mire húznád fel a napi hülyeségeidet apafej?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!