Kónya: Elkezdődött a partraszállás

2011. szeptember 29. 16:39

A D-day elnevezésű tüntetéssorozat első felvonásaként a Clark Ádám téren demonstrálnak a szakszervezetek: eredetileg ülősztrájkot terveztek, de végül a mintegy ezer résztvevő egyike sem ült le. A helyszínen megjelent Mesterházy Attila szocialista pártelnök is - írja a hvg.

2011. szeptember 29. 16:39

A D-Day elnevezésű tüntetéssorozat első felvonásaként csütörtök délután a Clark Ádám téren demonstrálnak a szakszervezetek. A tüntetést háromszáz főre engedélyezte a rendőrség, de a hvg.hu tudósítója szerint akár ezren is lehetnek. A forgalmat egyelőre nem korlátozták sem a környező utcákban, sem a körforgalomban. Az eredetileg három órási kezdéssel meghirdetett demonstráció némi késéssel kezdődött. És noha eredetileg ülősztrájkot hirdettek, végül senki sem ült le.

Az eseményt kisebb incidensek tarkították: két nő Árpád-sávos zászlóval jelentek meg, amit a többi tüntető nehezményezett. Később a rendezők is megkérték őket, hogy tegyék el a zászlót. Megjelent a helyszínen Mesterházy Attila is, akin a tüntetők azt kérték számon, hogy miért nem az MSZP szervez ilyen demonstrációt. A hvg tudósítója szerint a Gyurcsánnyal való konfliktust is szóvá tették a pártelnöknek.

A demonstrációt Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének vezetője nyitotta meg: tűzoltóruhában leereszkedett egy kötélen az Alagút tetejéről a térre, majd a színpadon csatlakozott Kónya Péterhez, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnökéhez. Kónya úgy fogalmazott: „elkezdődött a partraszállás”.

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nana
2011. október 01. 22:07
Jó idő van. Ezek az emberek elmehetnének szüretelni, kapálni vagy parlagfüvet kaszálni. Az hasznosabb lenne. A családjuknak ezek szerint nem hiányoznak. Ráérnek, mert se kutyájuk, se macskájuk, csak a postást várják.
z.marian
2011. szeptember 30. 16:25
Arrgh, Kónya és Árok az MSZP/DK egyik vazallus hadteste csak, semmi több.
red label
2011. szeptember 30. 14:29
Amikor az mszp megjelent a helyszínen, rögtön lehetet tudni, honnan fúj a szél! Azért a Zöld Pardon melletti tüntetésen, többen voltak , igaz nem ez a Kónya nevü, kicsit beszédhibás egyenruhában bohóckodó szervezte!!!
Tikva
2011. szeptember 30. 14:29
Ennyi szemetet egy helyen összezsúfolva..A fő bűzforrással gyurcsótánnyal a kellős közepén...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!