Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna

Két gyanúsított a Kén utcai baleset ügyében

2011. szeptember 22. 20:58

Két huszonéves férfit állított elő a rendőrség azon gerenda ellopásának gyanújával, amelyek csütörtök hajnalban a Kén utcai lakás födémének leszakadását okozhatták.

2011. szeptember 22. 20:58

Két eltűnt acélgerenda és egy zuhanyzó engedély nélküli beépítése okozhatta a födém csütörtök hajnali leszakadását a IX. kerület Kén utcai lakóházában - értesült az esti órákban az MTI. A rendőrség gerendalopás megalapozott gyanújával két huszonéves férfit állított elő.

A statikus a nap folyamán két lakást nyilvánított életveszélyessé, de valószínűleg a ház többi lakásának lakói sem fognak visszaköltözni - mondta el a sérült gyermekeket meglátogató Bácskai János ferencvárosi polgármester az MTI-nek.

A IX. kerületi rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított a Kén utcai egyik lakóház födémének csütörtök kora hajnali leszakadása ügyében.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2011. szeptember 23. 01:36
Szép környék, jártam arra mostanában. Az a baj, hogy sokakat már továbbköltöztettek még külsőbb kerületekbe, Erzsébetre pl. Napalmot rájuk, én azt mondom.
bmucsai
2011. szeptember 23. 00:58
Egy jobb ügyvéd be fogja bizonyítani, hogy "természeti jelenség" a födém beszakadása, és nem foglalkozás közben elkövetett gondatlan veszélyeztetés. ....:((
ursula
2011. szeptember 22. 22:56
Én csak azt nem értem, hogy itt szinte rögtön lett gyanúsított. A napi szinten zajló trafó rongálások, HÉV és MÁV vezeték lopásoknál meg sosem hallunk az elkövetők felderítéséről? Netán ahol nincs közvetlen sérült ott a kékek kevésbe vetik be magukat? Vagy itt a sértettek etnikai hovatartozása miatt erőltette meg magát rendŐrségünk? De az is lehet, hogy Garamvölgyi ex/új szóvivő rendőr bácsi csodát tett. :)) Csúnyát mondtam? Sebaj, örüljünk az apró eredményeknek is!
gyula
2011. szeptember 22. 22:47
"" Csütörtök kora hajnalban szakadt le egy födém a Kén utcai lakóház első emeleti lakásában. A balesetben kilenc ember könnyebben megsérült. Az öt gyereket - köztük egy csecsemőt - a Heim Pál Gyermekkórházba szállították, a felnőttek egyike sem szorult kórházi kezelésre. Horváth Katalin Fanni, a BRFK szóvivője azt közölte, hogy az épületből több mint száz embert mentettek "" Forrás : http://nol.hu/mozaik/ket_ferfit_allitottak_elo_a_leszakadt_fodem_miatt Akkor most megkérdezem : ez hány forintjába került az adófizetőknek ??? Azért , mert valaki/k elvittek 300/3000 kiló vasat ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!