Kertész elveszítheti díszpolgárságát

2011. szeptember 10. 11:28

A javaslatról szeptember 21-i ülésén tárgyalhat majd a Fővárosi Közgyűlés.

2011. szeptember 10. 11:28

Készül a budapesti városházán az az előterjesztés, amellyel visszavonnák a magyarságot kollektív bűnösnek, „moslékzabálónak”, „genetikailag alattvalónak”, a holokauszt egyedüli felelősének nevező Kertész Ákos író díszpolgári címét - tudta meg a Magyar Nemzet. A javaslatról szeptember 21-i ülésén tárgyalhat majd a Fővárosi Közgyűlés. Az információt hivatalosan egyelőre nem erősítették meg.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
füst
2011. szeptember 11. 15:39
A legkevesebb, hogy elveszik a díszpolgári címét. Nem is kell gondolkodni rajta. Azokkal meg, akik megvédik a védhetetlent, nem kell foglalkozni. Ilyenek mindig is lesznek (hál' istennek mindig kevesen).
gyumadar
2011. szeptember 11. 11:54
egyáltalán egy ilyen gané miért kapott diszpolgári cimet ? olyan sokat tett Budapestért? Ez nem látszik a városon ( szerencsére ) Ugyhogy nem kár a ganéjért.................
Trükkök Százai...
2011. szeptember 11. 00:13
Ha megnyerte, hadd vigye. Júdás is apostol volt, mégsem fokozták le visszamenőleg. Senki sem lesz kevesebb, ha megmarad a plecsnije, csak ő lesz kevesebb.
kérdés
2011. szeptember 10. 23:41
Alapból az volna igazságos, hogy bárki elveszítheti a díszpolgárságát, díjait, ha visszaél az ezzel járó kiváltságokkal. Nagy a gyanú, hogy épp ezeknek a kitüntetéseknek a birtokosai tökéletesen tisztában vannak azzal is, hogy szavuk nyomatékosabban hangzik bárhol a világon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!