Jogerősen elmarasztalták Dávid Ibolyát

2011. szeptember 06. 12:45

Az MDF volt elnöke megsértette Tóth János, az UD Zrt. tulajdonosának személyiségi jogait, amikor nyilvánosságra hozta annak Csányi Sándorral folytatott telefonbeszélgetéseit.

2011. szeptember 06. 12:45

A Fővárosi Ítélőtábla helyben hagyta az elsőfokú ítéletet, így Dávid Ibolya jogerősen is pert vesztett az UD Zrt. tulajdonosával szemben. Az MDF volt elnöke az ítélet szerint megsértette Tóth János személyiségi jogait, amikor 2008-ban, egy sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozta annak Csányi Sándor OTP-vezérrel folytatott telefonbeszélgetését.

Dávid Ibolyának sajnálkozását kell kifejeznie a történtek miatt, valamint 1,2 forint nem vagyoni kártérítést kell fizetnie - mondta a hírTV-nek Futó Barnabás ügyvéd.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GY. F.űegér
2011. szeptember 06. 16:47
"Dávid Ibolyának sajnálkozását kell kifejeznie a történtek miatt, " Őszintén sajnálom, hogy az UD ZRT keresni akart rám "terhelőket", azt meg főleg, hogy a végén még én fizetek, már bocsánatot kérek. Dávid Ibolya sk
szempontpuska
2011. szeptember 06. 16:37
Már megint a szar húzza le a WC-t
Kedves Robi
2011. szeptember 06. 15:59
Egyszer láttam vele vmi hosszabb "a politikus mögötti embert" megmutatni kívánó riportot... ijesztő volt, rettenet nagy virágos kínai ruhában belibegett az irodájába, ahol egy 2 filléres műanyag boomboxba betolt egy klájderman vagy kenidzsi cédét... na és ez jószág Igazságügy miniszter lehetett... rémület, szerintem Ferenc testvér innen nyúlta az ismert táncos jelenetét!
hátakkor
2011. szeptember 06. 14:59
és Makay Zsolt is várja 70 millával a pénztárban..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!