Ha jön a BÖSZ-javaslat, Tarlós visszavonul

2011. szeptember 28. 10:15

Elmegy Tarlós István kedve a politikától, amennyiben a kormány elfogadja a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének javaslatát. Ebben az esetben a főpolgármester 2014-ben nem indul újra posztjáért - jelentette ki az ATV műsorában.

2011. szeptember 28. 10:15

Nem indul újra posztjáért Tarlós István 2014-ben, amennyiben a kormány elfogadja a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének javaslatát - jelentette ki a főpolgármester az ATV műsorában. A politikus kijelentette: amennyiben a javaslat életbe lép, elmegy a kedve a politikától.

Van, amikor nincs értelme, és nincs miért harcolni - így kommentálta a BÖSZ tervezetét Tarlós István, mely szerint minden kerületi polgármester automatikusan tagja lenne a közgyűlésnek, amely aztán maga választaná meg a főpolgármestert. A főpolgármester szerint a Budapesti Önkormányzatok Szövetségének javaslatát akár a veresegyházi asszonykórus is összerakhatta volna. Kiemelte: a kerületek igencsak eladósodottak, így a BÖSZ hiába érvel azzal, hogy a Fővárosi Önkormányzat rossz gazda, a tapasztalatok nem ezt mutatják.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.A.
2011. szeptember 29. 15:37
És ki tervez ezentúl zászlókat az országnak?
blogen
2011. szeptember 28. 18:11
A szutyok nem ám lemondással fenyeget, akkor le kellene mondania a lóvéról, annyit pedig nem ér neki Budapest jövője!
kalasnyikov
2011. szeptember 28. 17:04
magam részéről már annak is örülnék,ha itt Cipruson a megkérdezettek közül százból öt tudná,hogy Magyarország nem a balkán központja és fővárosa nem Bukarest. ...DDDDD
kukagyerek
2011. szeptember 28. 14:45
Igazad van, van ilyen is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!