Gyanúsított lett Zagyva Gyula

2011. szeptember 06. 13:09

A tavalyi Magyar Szigeten történtek miatt gyanúsítottként hallgatja ki az ügyészség Zagyva György Gyulát.

2011. szeptember 06. 13:09

Gyanúsítottként hallgatják ki kedden a Központi Nyomozó Főügyészségen Zagyva György Gyulát, a Jobbik parlamenti képviselőjét a tavalyi Magyar Szigeten történtek miatt. A főügyészség szóvivője azt mondta: a nyomozati cselekmény végéig nem közöl információkat az ügyről.

A Hetek című hetilap munkatársainak beszámolói szerint a tavalyi Magyar Szigeten életveszélyesen megfenyegették, emberi méltóságukban megalázták és szabad mozgásukban is korlátozták őket. Zagyva Gyula fenyegetően beszélt velük egy faházban, aminek ajtaját rájuk is zárta.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kedves Robi
2011. szeptember 07. 06:00
Ez a Gyula is egy elmebeteg, de mit mondjunk arról a libsitz újságíróról média munkásról, aki elmegy a magyar szigetre provokálni őket, nem volt személyes tábor élménye?:)
kukagyerek
2011. szeptember 06. 18:28
Már éppen ideje, hogy ezt a Zagyva nevű országromboló, hazaárulót gyanúsítsák valamivel. Ez a Zagyva 2006-ban szemeket lövetett ki, de amikor nem ezzel volt elfoglalva, milliárdokat nyúlt le a nemzeti vagyonból, idős falusi néniket rabolt ki és gyilkolászott, idegen országok javára kémkedett, lopott sikkasztott, hazudott. A két hetes rend csinálás nevű projektben rá kell lépni a tyúkszemére a nyavalyás faszistának!
peninsulavaldes
2011. szeptember 06. 16:21
Zagyva árt a legtöbbet az ún. nemzeti oldalnak a hülye performanceaival!
Trükkök Százai...
2011. szeptember 06. 14:47
Le kéne már finoman kapcsolni ezt a szocipatát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!