Fónagy marad a fővárosi elnök

2011. szeptember 06. 18:23

Egyhangú döntés nyomán lett ismét a Fidesz budapesti elnöke Fónagy János.

2011. szeptember 06. 18:23

Egyhangú szavazással erősítette meg elnöki tisztségében Fónagy Jánost hétfői tisztújító ülésén a Fidesz budapesti választmánya, így a volt-új elnök még két évig töltheti be a tisztséget - olvasható a párt honlapján.

A választmány szintén egyhangú szavazással hat új alelnököt is választott: Rogán Antal az V. kerület, Kocsis Máté a VIII. kerület, Láng Zsolt a II. kerület, Hassay Zsófia a VI. kerület, illetve újraválasztással Németh Szilárd, a XXI. kerület polgármestere és György István, Budapest városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettese személyében.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egykettő
2011. szeptember 07. 01:57
"Részletesen foglalkoztak az amerikaiak azzal az energetikai törvénycsomaggal, amelyet 2009 novemberében fogadott el a Parlament, az MSZP és a Fidesz egyetértésében. Többek között Szörényi Gábor, a Magyar Energia Hivatal akkori igazgatója is megerősítette az amerikaiaknak: a Podolák György (MSZP) és Fónagy János (Fidesz) által beterjesztett törvények valójában nem az állam, hanem az MVM és a Mol érdekei szerint készültek." http://index.hu/belfold/2011/09/07/a_mol_a_fideszt_az_mvm_a_szocikat_kente/ Sok dolgod van még ebben az országban János...
kukagyerek
2011. szeptember 06. 19:12
Jánosom! Azok voltak a régi szép idők, amikor még együtt énekeltük az iternáci-onálét!
Winston Smith
2011. szeptember 06. 19:05
Jó ez a sok egyhangú döntés. Nem rombolja le a sok hülye különvélemény a szép képet. Mint régen, a Hazafias Népfront jelöltjeinél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!