Feljelentette Dániel Pétert a II. kerület

2011. szeptember 06. 18:50

Rongálás megalapozott gyanúja miatt tett feljelentést a II. kerületi önkormányzat Dániel Péter ellen, miután az ügyvéd az V. és a III. kerületi Alkotmány Asztala után kedden a II. kerületit is tönkretette.

2011. szeptember 06. 18:50

Rongálás megalapozott gyanúja miatt tett feljelentést a II. kerületi önkormányzat, miután kedden dél körül Dániel Péter ügyvéd és társai megrongálták a hivatalukban felállított Alaptörvény Asztalát. Balaton Balázs, az önkormányzat sajtóreferense elmondta: „a II. Kerületi Önkormányzat vezetése mélységesen elítéli a vandál és gyalázatos cselekedeteket”. A sajtóreferens hozzátette: már a biztonsági kamerák felvételeit is átadták a rendőrségnek.

Dániel Péter tavaly nyáron a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozat egy példányát kente össze kaszinótojással. Múlt pénteken az országban elsőként felállított V. kerületi Alaptörvény Asztalát rongálta meg egy flakon ketchuppal. Kedden nyolc társával körbeállták a II. kerületi önkormányzat ügyfélszolgálati központjában elhelyezett Alaptörvény Asztalát, majd azt és az alaptörvényt piros színű folyadékkal öntötték le. Ezután az alaptörvény igénylő lapra Bibó István nevét írták, címhez pedig az óbudai temetőt. Az igénylő lapot mindannyian aláírták, majd távoztak az ügyféltérből. A III. kerületi polgármester tájékoztatása szerint Dániel Péter kedden Óbudán is összekente a kihelyezett alkotmányt.
   

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2011. szeptember 07. 12:25
Dr DÁNIEL PÉTER kamara: BUDAPESTI ÜGYVÉDI KAMARA működési forma: ügyvéd, egyéni ügyvéd, aktív iroda címe: 1034 BUDAPEST, BÉCSI ÚT 123. II/11. irodai e-mail cím: [email protected] A garázdaság köztörvényes bűncselekmény. Lehet e köztörvényes bűnöző kamarai tag?
OrangeOrder
2011. szeptember 07. 12:22
Zárjuk már be, mehet a Fletó mellé.
W4R1OCK
2011. szeptember 07. 11:53
Ha ennyire köpködnek a retardált orbánisták már sikeres volt az akció.
tarackos
2011. szeptember 07. 11:03
Dániel következetes, következetes reagál a hatalom NENYI kifüggesztéshez hasonló blődségeire. Inkább az a kérdés miért van egyedül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!