Titkos társasági tagságra is rákérdez a tisztviselői kérdőív

2011. augusztus 18. 09:02

Titkos társasági társaságra, saját honlapra, folyamatban lévő fegyelmi eljárásra, valamint gazdasági társasági érdekeltségre kérdez rá az a kérdőív, melyet a kormánytisztviselőknek kötelezően ki kell tölteniük.

2011. augusztus 18. 09:02

A személyügyi nyilvántartási és integrált emberierőforrás-gazdálkodási rendszeréről szóló kormányrendelet mellékleteként közzétett önéletrajzmintát kell kitölteniük a kormánytisztviselőknek a közeljövőben. Az űrlapot a személyi anyag részeként kezelik a továbbiakban.

A kérdőíven egyebek mellett olyan kérdések szerepelnek, mint, hogy a munkavállaló rendelkezik-e saját elektronikus levelezési címmel, illetve honlappal. Az opcionálisan kitöltendő rész titkos társasági társaságra, valamint gazdasági társasági érdekeltségre, továbbá érvényes tanulmányi szerződés meglétére és folyamatban lévő fegyelmi eljárásra kérdez rá.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Machiavelli
2011. augusztus 19. 08:26
Szerintem ez helyes és ha hazudott a titkos társasághoz való tartozást illetően, akkor azonnal kirúgni. Én ezt megcsináltatnám az összes bíróval és ügyésszel egy nemzetbiztonsági átvilágítás kapcsán!
Öreg
2011. augusztus 18. 20:38
A kormányzati alkalmazottakra van egy átvilágítási törvény. Ami ott nem derül/Családi adatok, baráti kör, magánéleti szokások /ki, az nincs is!
liberálzöld.
2011. augusztus 18. 15:20
Erre a "titkos társasági tagság"-ra csak egyetlen válasz heletséges: NEM. Mert ha IGEN a válasz, akkor már nem titkos! Stimmel?
GY. F.űegér
2011. augusztus 18. 13:25
"Az opcionálisan kitöltendő rész titkos társasági társaságra" "„Magának is volt már rossz napja, igaz? Tudom, hogy volt! Látom magán, hogy volt egy rossz napja amikor minden megváltozott.” (Joker Batman-nek a Gyilkos Tréfában.) :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!