A Metropolban hirdetne a MüPa?

2011. augusztus 09. 16:11

A Művészetek Palotája országos megjelenésű, online felülettel rendelkező, ingyenes napilapot keres médiapartnernek. Ilyen elvileg Magyarországon a Metropolon kívül nincs.

2011. augusztus 09. 16:11

 Online és offline médiafelületen való médiavásárlásra írt ki tendert a Művészetek Palotája - tájékoztat a Kreatív Online. Az auguztus 3-án megjelent 15 millió forint értékű pályázatot augusztus 23-ig lehet benyújtani.

A részvétel feltétele, hogy a potenciális partner országos megjelenésű, ingyenes, legalább 250000 példányban megjelenő napilapban, illetve az ahhoz kapcsolódó online felületen tudjon hirdetési felületet megjelentetni. Ilyen kritériumoknak a Kreatív Online szerint Magyarországon csak a Metropol felel meg. A tendert a legolcsóbb ajánlatot tevő vállalkozás nyeri meg. A Metropol jelenleg a Megapolis Media Zrt. tulajdona, melynek többségi tulajdonosa Simicska Lajos munkatársa, a Mahir Cityposter Kft. ügyvezetője, Fonyó Károly.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aetius
2011. augusztus 10. 06:45
Hát igen. Vérlázító, hogy nem a független, européer és a 89-es demokrácia talaján álló Magyar Narancsban vagy a Népszabadságban költik el a pénzüket. Bazdmeg Mandiner. Mi a pöcsnek hoztok le ilyen álszent ballib cikkeket?? Ők sem adtak pénzt a jobboldali médiáknak. Én még emlékszem arra, amikor a 2002-es kormányváltás után majdnem sikerült csődbe vinniük a Magyar Nemzetet a szociknak.(leállították az összes hírdetést, mejdnem elvették a nyomdájukat stb...) Az bezzeg demokratikus volt.....
Benbe
2011. augusztus 09. 16:57
A Metropolban hirdetni logikus, így próbálják megszólítani az alkalmi koncertlátogatókat, akik nem vadásszák minden héten az Estben a magas kultúrát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!