Pintér excége újabb milliárdos megbízást kapott

2011. július 06. 17:06

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelővel aláírt, 4,3 milliárdos bevételt jelentő szerződés után újabb többmilliárdos megbízást kapott Pintér Sándor excége, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt.

2011. július 06. 17:06

Újabb, összesen több milliárd forintos állami megbízásokat nyert el más cégekkel közösen pályázva a Civil Biztonsági Szolgálat (CBSZ) nevű biztonsági cég, amely a tavalyi választások előtt Pintér Sándor belügyminiszter tulajdonában állt - derül ki a legfrissebb közbeszerzési dokumentumokból és az Origo riportjából. A CBSZ és a vele együttműködő Di-Sec Discrate Security Kft. ezúttal a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) által meghirdetett személy- és vagyonvédelmi feladatok ellátására szóló megbízást kapta meg. A közbeszerzés a BGYH kezelésében lévő tizenkét fürdőre - köztük a Széchenyire, a Gellértre vagy a Palatinusra -, illetve a kolopi iszapkitermelőre vonatkozik.

A közbeszerzésre összesen 17 cég jelentkezett, három olyan pályázó is volt, amelyik semmilyen szempontból sem nyújtott be rosszabb pályázatot a CBSZ-nél - írja az Origo. A Közbeszerzési Értesítő szerint a CBSZ és partnerével kötött szerződés összértéke nettó 553 millió forint volt, bár az értesítő szerint a BGYH eredetileg 512 millió forintra becsülte a munka árát. A Közbeszerzési Értesítőből nem derül ki a szerződés időtartalma.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
képviselő
2011. július 08. 14:15
2008-ban az In-Kal 750 Ft/óra bérrel nyert, a Civil most 800 Ft/óra bérrel. Mivégre a hiszti? Lehet ennél kevesebből minimálbért fizetni? Újságírók... :(
huttinger
2011. július 06. 22:11
"""A Magyar Nemzeti Vagyonkezelővel aláírt, 4,3 milliárdos bevételt jelentő szerződés után újabb többmilliárdos megbízást kapott Pintér Sándor excége, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. """ Nézzük már meg életszerűen. Én Pintér Sándor eladom a cégemet. Megveszi valaki X összegért. Én Pintér Sándor belügyminiszterként kapok max. 2 milliós fizetést, miközben az ex cégem(ami már nem az enyém) többmilliárdos bevételhez jut. Tehát én Pintér Sándor egy fasz vagyok. Eladtam a cégemet szarért-hugyért és tengődök, miközben volt cégem száguld az állami piacon. Általában a fidesz pénzemberek faszok........eladják cégeiket és közben a cégeik megvásárlóit vagyonokhoz juttatják. Oly életszaga van ennek, hogy idáig érzem.......
Merlin
2011. július 06. 21:57
Ahogy látom, lesz munkája a következő kormány elszámoltatási biztosának is, lesz maciláncon vezetés (az ügyészség sem kivétel !)
kukagyerek
2011. július 06. 21:12
"4,3 milliárdos bevételt jelentő szerződés után újabb többmilliárdos megbízást kapott Pintér Sándor..." fideszbirkák, nektek mennyi jut belőle amiért sanyibát a szavazataitokkal ilyen előnyökhöz juttattátok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!